1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

 Ειδήσεις και μεταγραφικά νέα των τελευταίων ημερών από την επικαιρότητα της Έβερτον. Μάθετε για τον Richarlison που πιάστηκε στα χέρια στην προπόνηση της Εθνικής Βραζιλίας. Τον Carlo Ancelotti και την στήριξη του στον Duncan Ferguson. Τις νέες φήμες για τον Allan και την πρόοδο στην κατασκευή του νέου γηπέδου.

 Ο Richarlison βρίσκετε σε φιλικούς αγώνες με την αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας. Σε κάποια στιγμή ο φωτογραφικός φακός έπιασε των Vinicious της Ρεάλ Μαδρίτης και τον Richarlison να “ξεφεύγουν” και να πιάνονται στα χέρια,  άμεσα αρκετοί συμπαίκτες τους έτρεξαν προς το μέρος τους ώστε να μην εκτραχυνθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση. Δεν έχει γίνει γνωστός για την ώρα ο λόγος του καβγά.

 

 Η Μπλάκμπερν Ρόβερς συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Όπως έχουμε ξαναγράψει ένας από τους βασικούς υποψήφιους γράφετε πως είναι ο Duncan Ferguson. Σύμφωνα με την Sun ο Carlo Ancelotti τηλεφώνησε στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ  για να τους πει να εξετάσουν τον Duncan Ferguson για τη δουλειά του προπονητή τους. Δεν γνωρίζουμε αν όντως το δημοσίευμα είναι αλήθεια η Sun αλλώστε δεν φημίζεται για την αξιοπιστία της πάντως είναι γεγονός ότι ο Carlo εκτιμάει πολύ τον Duncan και του είχε ζητήσει να τον ακολουθήσει στην Ρεαλ Μαδρίτης.

 

 Νέες φήμες που αφοράν τον Allan και την Λάτσιο σύμφωνα με την Corriere dello Sport , η Λάτσιο επιθυμεί να υπογράψει τον Allan, αλλά ανησυχεί για τον μισθό του μέσου της Έβερτον που κερδίζει επί του παρόντος 4 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν, κάτι που ο ρωμαϊκός σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει. Ο προπονητής της ομάδας της Ρώμης Μαυρίτσιο Σάρι δείχνει πως εκτιμάει πολύ τον Βραζιλιάνο μέσο και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη φήμη επανέρχεται συνέχεια στην επικαιρότητα μας κάνει να πιστεύουμε ότι κάτι μπορεί να συμβεί.Όπως όμως γράφεται όλα εξαρτώνται από τη στρατηγική της Έβερτον στη μεταγραφική αγορά και το πόσα θέλει για την υπογραφή του 31χρονου μέσου. Αυτή τη στιγμή έχει εκτιμώμενη χρηματιστηριακή αξία περίπου 18 εκατ. ευρώ.

 Το πιο ευχάριστο από όλα τα θέματα στην επικαιρότητα της ομάδας είναι η πρόοδος των εργασιών στο νέο μας γήπεδο στο Bramley moore dock. Οι τέσσερις τσιμεντένιες γωνίες του σταδίου είναι σχεδόν σε πλήρες ύψος, υπολείπεται μόνο η τελευταία οροφή  και οι βόρειες γωνίες θα συνδεθούν σύντομα με τις ατσαλένιες δοκούς. Εκτός από την εικόνα δείτε παρακάτω και βίντεο με την πορεία των εργασιών.

 

 

αφησε ενα σχολιο