1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ!

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ!

Ο Frank Lampard  ήταν ενθουσιασμένος με την απόδοση του Dominic Calvert-Lewin και χθές μετά το παιχνίδι είπε πολλά για τον επιθετικό της ομάδας μας.

Είμαι ενθουσιασμένος για εκείνον πρώτα, γιατί ήταν απογοητευμένος και ήθελε να συμμετάσχει και πραγματικά το θέμα ήταν να προσπαθήσω να βρω την κατάλληλη στιγμή για να παίξει από άποψη φυσικής κατάστασης. Για αυτή τη φυσική κατάσταση και την ευκρίνεια. Σήμερα είδατε ένα κατάλληλο, έντονο νούμερο εννέα που έχει όλα τα χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε. Δεν πήρα τόσα πολλά από αυτά (σ.σ έναν έτοιμο Calvert-Lewin δεν είδαμε πολλές φορές από τότε που ο Lampard ανέλαβε τη δουλειά στην Έβερτον τον Ιανουάριο), επομένως είναι σχεδόν νέο και για μένα, να δουλεύω την ομάδα γύρω του, γνωρίζοντας ότι μπορούμε να τον τροφοδοτήσουμε. Πέρυσι νομίζω ότι σε δύο παιχνίδια ήταν πραγματικά σε φόρμα στο τέλος της σεζόν, τον παίζαμε από απόσταση και όχι ελπίζοντας, αλλά προσπαθούσαμε να πάρουμε τις δεύτερες μπάλες.Νομίζω ότι τώρα μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε ως στρατηγική περισσότερο, μπορούμε να τον τροφοδοτήσουμε. Είναι επίσης καλός ποδοσφαιριστής, μπορεί να μπει και να κρατήσει την μπάλα ψηλά. Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη στο παιχνίδι του και σχεδόν τα μαθαίνω και τα βλέπω από αυτόν, οπότε είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος με τη διαφορετική διάσταση που έδωσε στο παιχνίδι μας”

Ο Calvert-Lewin παραμένει αισιόδοξος ότι θα αγωνιστεί στην ομάδα της Αγγλίας για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Lampard είπε ότι αυτή η απόφαση θα εξαρτηθεί από τον προπονητή της Αγγλίας, Gareth Southgate. Και πρόσθεσε: «Το πρώτο πράγμα για το οποίο χαίρομαι είναι ότι ο ίδιος ο Ντόμινικ μπορεί να πάει στο σπίτι χαρούμενος απόψε και να ξέρει ότι έχει παίξει καλά, γιατί πάντα είναι το πρώτο πράγμα να παίζει σε αυτόν τον σύλλογο και να δείχνει στην Έβερτον τι μπορεί να κάνει.Το έκανε αυτό.”

αφησε ενα σχολιο