1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΦΕΤΟΣ

ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΦΕΤΟΣ

 Ο ειδικός στα οικονομικά του ποδοσφαίρου, Kieran Maguire , πιστεύει ότι η ακόμα και αν βρεθεί ένοχη η Έβερτον δεν θα τιμωρηθεί από την Πρέμιερ Λιγκ κατά την τρέχουσα σεζόν 2022/23.

 Ο Maguire ισχυρίστηκε ότι η ομάδα δεν κινδυνεύει φέτος μιλώντας στο podcast (Price of Football Podcast)  για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την παραπομπή της ομάδας σε μια ανεξάρτητη επιτροπή για επανεξέταση των ισχυρισμών για παραβίαση των κανονισμών κέρδους & βιωσιμότητας.

Συγκεκριμένα ο Kieran Maguire είπε: Θα μπορούσε απλά να τους κουνάνε το δάχτυλο για το πότε δημοσιεύτηκαν οι ισολογισμοί, αλλά αν ισχύει αυτό, τότε γιατί η Premier League εξέδωσε δελτίο τύπου; Αυτό φαίνεται λίγο ανόητο. (ερωτ. Η ποινή που θα μπορούσε να επιβληθεί;) Θα μπορούσε να επιβληθεί ένα όριο μισθών, να επιβληθεί ένα όριο παικτών στην ομάδα. Αυτό που συζητείται είναι η αφαίρεση βαθμών με επηρεασμό άλλων συλλόγων. Η ανησυχία μου είναι πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να σχηματιστεί μια επιτροπή, για να παρουσιάσουν στοιχεία και οι δύο πλευρές παρά στο πότε θα καταλήξει η επιτροπή. Κοντεύουμε στο τέλος της σεζόν, η αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μειώνεται όσο πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν. Το ένστικτό μου είναι ότι είναι απίθανο να επηρεάσει αυτή τη σεζόν.

 

αφησε ενα σχολιο