1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. 2 βδομάδες μακριά από

2 βδομάδες μακριά από το εναρκτήριο λάκτισμα

Με αυτά και μ’ αυτά φτάσαμε σχεδόν 2 βδομάδες μακριά από τον πρώτο αγώνα μας κόντρα στη Southampton. Και αυτό το καλοκαίρι γίνεται ένα ξεσκαρτάρισμα με αργά αλλά σταθερά βήματα!

Δεν είμαι απογοητευμένος γιατί δεν έχουμε φέρει ένα όνομα, αν και ακόμα δεν έχει τελείωσει τίποτα και ένα μπαμ θα κάνουμε μέχρι τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγγραφικής περιόδου. Από ονόματα να φάνε και οι κότες! Δεν θα αναλωθώ σε αυτά επί του παρόντος…Θεωρώ ότι παίξουν οι παίκτες αυτά που τους αναλογούν με βάση δυνατότητάς τους δε θεωρώ ότι θα βρεθούμε στην ίδια θέση όπως και πέρυσι, το έχω ξαναπεί, το ρόστερ μας είναι για καλύτερες θέσεις! Και ναι ο Benitez θα μας βάλει σε αυτόν τον δρόμο που δεν κατάφερε ο Ancelotti. 

Παρουσιάστηκε και η 3η εμφάνιση της ομάδας μας, η οποία ομολογώ είναι πολύ όμορφη και καλύτερη από τη μαυρίλα της 2ης.

Όσον αφορά τη γυναικεία ομάδα μας το μεταγγραφικό πάρτυ συνεχίζεται με την απόκτηση της Courtney Brosnan Ιρλανδή, η οποία προορίζεται για μπακ απ στη θέση της Sandy MacIver. 

Βγήκε και το πρόγραμμα για το WSL και η ομάδα μας κατά σειρά θα αντιμετωπίσει στις 5/9 Man. City (H), 12/9 Chelsea (A), 26/9 Birmingham (H). Γενικά ξεκινάμε με 2 πάρα πολύ δύσκολα ματς με το καλημέρα!

αφησε ενα σχολιο