1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. 4×3 με Nikica!!!

4×3 με Nikica!!!

Μια ανανεωμένη Everton μετά την προσθήκη του Nikica Jelavic, γίνεται η πρώτη ομάδα στην Premier League που πετυχαίνει από 4 τέρματα σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια!

Η αρχή της σαιζόν ήταν δύσκολη και η αλλαγή του χρόνου βρήκε την Everton μόλις 12η. Θυμίζω, ήταν η σαιζόν που έφυγαν οι Yakubu, Beckford, Bilyaletdinov και φυσικά ο Arteta. Με τους δανεικούς Pienaar και Donovan όμως η ομάδα πήρε μπρος και ο Κροάτης την πρώτη χρονιά έκανε θαύματα!

Στις 28 Απριλίου του 2012 η Everton νίκησε τη Fulham στο Goodison Park με 4-0. Είχε προηγηθεί η νίκη επί της Sunderland στις 9 του μήνα με 4-0 και το επικό 4-4 στο Old Τrafford.

Ο Nikica Jelavic δεν σκόραρε στο παιχνίδι με την Sunderland, μιας και δεν ήταν παρών, και ο Stracqualursi είχε ηγηθεί της επίθεσης, ενώ το πρώτο τέρμα είχε πετύχει ο Gueye!

Στο Old Τrafford φυσικά είχε πετύχει 2, όπως και εναντίον της Fulham.

Η αναφορά στον Jelavic, και τα σημαντικά επιτεύγματα του, την πολύ καλή, πρώτη χρονιά, δεν είναι τυχαία. Με τα δύο αυτά τέρματα ο Jelavic είχε πλέον πετύχει 10 τέρματα σε 910 αγωνιστικά λεπτά, κάτι που είχε πετύχει έναν αιώνα νωρίτερα, ακριβώς το 1912, ο Tommy Browell!

αφησε ενα σχολιο