1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. 5 χρόνια Greek-Toffees

5 χρόνια Greek-Toffees

To μπλόγκ μας σήμερα κλείνει πέντε χρόνια ζωής.Για άλλη μια φορά όλοι εμείς
που γράφουμε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας διαβάζετε
και στηρίζετε την προσπάθεια μας. Παρακάτω παρακαλούμε όλους τους Εβερτονιανς να διαβάσουν για την προσπάθεια μας στο μπλογκ αλλά και στο supporters club.Δαμιανός:Μετά από 5 χρόνια πλέον μόνο περήφανος και χαρούμενος μπορώ να αισθάνομαι για αυτή την προσπάθεια. Πέντε χρόνια καθημερινών άρθρων ενημέρωσης-ιστορίας-απόψεων για την αγαπημένη μας Έβερτον.Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο για ερασιτέχνες που κάνουν απλά το κέφι τους και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες μας και να παρακαλέσω να συνεχίσετε να στηρίζετε όπως μπορείτε, ένα like η ένα σχόλιο, δίνει πολύ μεγαλύτερο κουράγιο να συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Μια προσπάθεια που πέρσι ακριβώς πριν ένα χρόνο οδήγησε σε κάτι ακόμα μεγαλύτερο, στην έναρξη του πρώτου επίσημα αναγνωρισμένου από την αγαπημένη μας Έβερτον Supporters club στην Ελλάδα.Μια προσπάθεια που ήδη έχει στηριχθεί με πάνω από 50 συμμετοχές που είχαμε τον πρώτο αυτό χρόνο στο club μας.Πλέον προσπαθούμε να ξεφύγουμε από την άνεση του πληκτρολογίου και του καναπέ μας να γνωριστούμε(όσοι δεν γνωριζόμαστε ήδη), να οργανωθούμε, να βλέπουμε μαζί παιχνίδια και να κάνουμε την πρώτη μας ομαδική εκδρομή στο Λίβερπουλ.Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας, υπάρχει ακόμα μια συγκέντρωση στην Αθήνα, όπου είναι και λόγω πληθυσμού  ο μεγαλύτερος πυρήνας οπαδών μας στις 4 Δεκεμβρίου.Ως ο πρόεδρος του νεοσύστατου club μας παρακαλούμε πρώτα τα μέλη, αλλά και όσους Εβερτονιαν θέλουν να συμμετέχουν από εδώ και μετά, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Όπως και την πανελλήνια συγκέντρωση μέσω του group μας στο facebook που θα γίνει στις 26 Δεκεμβρίου, ενημερωθείτε εδώ. Για άλλη μια φορά ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Μάκης: Θυμάμαι τα δεύτερα, τα τρίτα, τα τέταρτα γενέθλια, και αισίως φτάσαμε στα 5!

Τα πρώτα δεν τα θυμάμαι, το λέω και το ντρέπομαι, γιατί ο Δαμιανός έγραφε και διάβαζε μόνος τότε…

Στον άνθρωπο που πίστεψε σε αυτή τη σελίδα, και πως μπορεί να μας ενώσει, κάνοντας τις απαραίτητες προσπάθειες να μας κάνει μια οργανωμένη λέσχη, τις οποίας σήμερα και εγώ βρίσκομαι στην πλεονεκτική θέση να απολαμβάνω την καψούρα μου, να πηγαίνω στο γήπεδο, αλλά και να γράφω γι’αυτήν, χρωστάω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ελπίζω η ομάδα μας να έχει άμεσα επιτυχίες, να έρθει πιο πολύς κόσμος, καλός και ποιοτικός σαν τα παιδιά που έρχονται, και μαζί το Greek-Toffees!Αλέξανδρος: Χρόνια πολλά στο blog μας και εύχομαι στην κυριολεξία να τα εκατοστήσει. Είναι ίσως αξιοθαύμαστα ρομαντικό στην εποχή μας το να βλέπεις πως η κοινή αγάπη κάποιων ανθρώπων για κάτι μπορεί να τους ενώσει ή να τους φέρει σε επαφή. Ευχαριστώ λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου ολά τα παιδιά που υποστηρίζουν αυτή την προσπάθεια με τον οποιονδήποτε τρόπο. EVERTON AREN’T WE??!!! 

Πόλυς: Είναι μεγάλη χαρά και τιμή, το να μπορώ να γράφω κείμενα για την αγαπημένη μου ομάδα και να βοηθάω από την μεριά μου στην προσπάθεια αυτή. Ξεκίνησα να συμμετέχω κάπου στα μέσα της σεζόν 13/14 και κάθε χρόνο η αγάπη για το Greek Toffees μεγαλώνει. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά που βοήθησαν και βοηθούν το μπλογκ και εύχομαι να είμαστε όλοι εδώ να γιορτάσουμε και στα 10 χρόνια του Greek Toffees. Nil Satis Nisi Optimum!!!!

αφησε ενα σχολιο