1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Στο σφυρί βγάζει η

Στο σφυρί βγάζει η Έβερτον 7 παίκτες

   Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Έβερτον βγάζει στο σφυρί 7 παίκτες, έτσι ώστε να εξισορροπήσει τα οικονομικά της και η αλήθεια είναι ότι κανείς από τους 7 δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Έτσι στην transfer list της Έβερτον γράφεται πως είναι οι :

Bernard: Ο Βραζιλιάνος ήρθε ως ελεύθερος, αλλά έχει ένα αρκετά αλμυρό συμβόλαιο που του αποδίδει 120 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα δηλαδή ένα ποσό ύψους 6.240.000 το χρόνο.

Walcott:Εκτός από τα 20 εκατομμύρια που δαπάνησε η Έβερτον για την μεταγραφή του. Ο Walcott έχει συμβόλαιο που του αποδίδει 100 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα δηλαδή ένα ποσό ύψους 5.200.000 το χρόνο.

Sigurdsson:Ο Gylfi Sigurdsson εκτός από το υπέρογκο ποσό των 45 εκατομμυρίων που δαπανήθηκαν για την μεταγραφή του. το συμβόλαιο του του αποδίδει 100 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, δηλαδή ένα ποσό ύψους 5.200.000 το χρόνο.

Delph:Η Έβερτον μπορεί να έδωσε μόλις 8,5 εκατομμύρια λίρες στην Μάντσεστερ Σίτι για μια συμφωνία που τότε την είχαμε θεωρήσει καλή, αλλά μετά από μόλις μια σεζόν μάλλον αναθεωρούμε, μια και ο πρώην Άγγλος διεθνής έχει μηδενική προσφορά. Το συμβόλαιο του του αποδίδει 80 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, δηλαδή ένα ποσό ύψους 3.900.000 το χρόνο.

Bolasie: Η Έβερτον δαπάνησε 25 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει από την Κρίσταλ Πάλας, αλλά μια ρήξη χιαστών έφτασε ώστε να χαθεί μια καλή προοπτική. Ο Κονγκολέζος δεν συνήλθε ποτέ και η Έβερτον προσπαθεί να γλιτώσει τις 75 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, δηλαδή ένα ποσό ύψους 5.200.000 το χρόνο.

Sandro:Άλλος ένας θησαυρός που αποδείχθηκε άνθρακας. Το συμβόλαιο του του αποδίδει 65 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα δηλαδή ένα ποσό ύψους 3.380.000 το χρόνο.

Besic: O Besic μισθολογικά δεν φτάνει στα επίπεδα των συμπαικτών του, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν χωράει στην Έβερτον που φτιάχνεται, ένα ταλέντο που έμεινε ταλέντο. Το συμβόλαιο του του αποδίδει 30 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα δηλαδή ένα ποσό ύψους 1.560.000 το χρόνο.

   Αν η Έβερτον καταφέρει να αποδεσμευτεί από αυτά τα συμβόλαια, θα εξοικονομήσει  ένα ποσό ύψους 570 χιλιάδων λιρών ανά εβδομάδα, δηλαδή 29.640.000 ανά έτος.Αν σκεφτούμε ότι μερικοί από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Πρέμιερ λιγκ όπως ο Sallah η ο Harry Kane παίρνουν ποσό της τάξεως τον 200 χιλιάδων λιρών ανα εβδομάδα, καταλαβαίνουμε το επίπεδο της διαρροής χρημάτων που υπάρχει στην ομάδα.

αφησε ενα σχολιο