1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ξαναρχίζει στις 8 Ιουνίου

Ξαναρχίζει στις 8 Ιουνίου

Τον Ιούνιο συμφωνα με δημοσιεύμα θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Πρέμιερ λιγκ.Η κυβέρνηση παρότρυνε την Πρέμιερ Λιγκ να εντείνει τα σχέδιά της για να επιστρέψει σε δράση σε μια προσπάθεια να ανασηκώσει τη διάθεση του Αγγλικού έθνους.Το συγκεκριμένο ρεπορταζ ανήκει στους Times και δίνει και ένα πιθανό χρονοδιάγραμμα για το πως το αγαπημένο μας πρωτάθλημα θα επιστρέψει στην δράση.Συμφωνά με αυτό το πρόγραμμα το πρωτάθλημα αναμένεται αν αρχίσει στις 8 Ιουνίου

Δευτέρα 27 Απριλίου: Η Άρσεναλ είναι η πρώτη ομάδα που επιστρέφει στις προπόνησεις. Οι παίκτες θα ταξιδεύουν μόνοι και θα κάνουν ατομικές προπονήσεις. Ο σύλλογος έχει δέκα γήπεδα στο προπονητικό συγκρότημα του Λονδίνου Colney. 

Παρασκευή, 1 Μαΐου:, Συνεδρίαση των μετόχων της Πρέμιερ Λιγκ για να συζητηθούντι μέλλει γενεσθαι με τα συμβόλαια των παικτών, τα οποία λήγουν στις 30 Ιουνίου και τι ακριβώς θα γίνει με την μεταγραφική περίοδο. 

Πέμπτη 7 Μαΐου: Πιθανή χαλάρωση των μέτρων της Αγγλικής κυβέρνησης. 

Παρασκευή, 15 Μαΐου: Τελική συνάντηση της Πρέμιερ Λιγκ για την εκπόνηση σχεδίων για επιστροφή στη δράση. 

Δευτέρα, 18 Μαΐου – Κυριακή, 7 Ιουνίου: Oι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφουν στην προπόνηση, ακολουθώντας αυστηρά μέτρα κοινωνικής απόστασης με ένα διάστημα τριών εβδομάδων για μια μίνι προετοιμασία πριν από τους αγώνες. 

Δευτέρα 8 Ιουνίου – Δευτέρα 27 Ιουλίου: Οι αγώνες συνεχίζονται με κλειστές πόρτες με στόχο να ολοκληρώθούν τα  92 παιχνίδια σε μια περίοδο οκτώ εβδομάδων.Όπως και το κύπελλο Αγγλίας

Δευτέρα, 3 Αυγούστου – Παρασκευή, 21 Αυγούστου: Μετά από ένα διάλειμμα μιας εβδομάδας, οι παίκτες επιστρέφουν για την προετοιμασία που θα διαρκέσει από μία έως τέσσερις εβδομάδες πριν από την έναρξη της σεζόν  2020-21. 

Κυριακή, 9 Αυγούστου – Σάββατο 29 Αυγούστου: Οι αγώνες του Champions League και του Europa League ολοκληρόνονται  σε ένα πλαίσιο τριών εβδομάδων. 

Σάββατο 22 Αυγούστου – Η σεζόν της νέας Πρέμιερ Λιγκ ξεκινά με προγραμματισμένους αγώνες ευρωπαϊκού και εγχώριου κυπέλλου. 

Σάββατο 29 Αυγούστου – Τελικός του Champions League στην Κωνσταντινούπολη. 

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου – Η πιο απομακρυσμένη πιθανή έναρξη για τη σεζόν 2020-2021, αλλά θα μπορούσε να σημαίνει μικρότερα προγράμματα πρωταθλήματος και κυπέλλου.

 Τέλος, η διοργανώτρια Αρχή της Πρέμιερ Λιγκ εξετάζει το ενδεχόμενο να
υπάρχουν πέντε αλλαγές ανά ματς, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο
κίνδυνος σοβαρών τραυματισμών.

αφησε ενα σχολιο