1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ KEYS ΣΕ

ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ KEYS ΣΕ ΜΠΕΝΙΤΕΘ

Ο γνωστός αθλητικός παρουσιαστής Richard Keys έκανε μια έντονη επίθεση στον Rafa Benitez. Ο Keys κάνει ίσως την πιο σκληρή επίθεση που έχουμε διαβάσει στον Rafa Benitez. Όμως απο τα βέλη του δεν ξεφεύγει όυτε ο Farhad Moshiri.  Αναλυτικά είπε:

Ο Benitez δεν έπρεπε ποτέ να πάρει τη δουλειά στην Έβερτον. Λάθος άνθρωπος. Σε λάθος ομάδα. Πάντα τελειώνει με δάκρυα. Αυτό που έγραψα όταν τον πήραν δεν άρεσε σε όλους. Το καταλαβαίνω. Ο Benitez έχει έναν μικρό στρατό από «φίλους» στον Τύπο (και τον περίεργο πρώην παίκτη) τους οποίους κατάφερε να εξαπατήσει για χρόνια και γρήγορα έφτασαν στη δουλειά για να υποστηρίξουν το ραντεβού – ξεφτιλίζοντας εμένα και άλλους με την ίδια άποψη. Δεν με πείραξε γιατί ήξερα ότι ο χρόνος θα ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός του.

Επίσης, κατάλαβα ότι οι Εβερτονιανς θα συμβιβαζόταν και θα στήριζαν τον Benitez, γιατί όλοι θέλουμε να δούμε την ομάδα μας να πηγαίνει καλά.

 Οι Rafa-λίτες (σ.σ έτσι χαρακτηρίζει τους φίλους του Benitez) μου είπαν επίσης ότι δεν ήξερα τίποτα για το τι πραγματικά θα ήθελαν οι Εβερτονιανς. Λαθος. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων μου στο Λίβερπουλ, γνώρισα την ομάδα από μέσα. Πολλοί από τους πιο στενούς μου ποδοσφαιρικούς φίλους είναι Εβερτονιανς. Είναι ένας σύλλογος πιο κοντά στην καρδιά μου από οποιοδήποτε άλλο μετά την Κόβεντρι.

 Οι Εβερτονιανς δέχθηκαν τον Rafa επειδή τους μιλούσαν για τα ραντεβού του με την διοίκηση για εβδομάδες προκειμένου να υποχωρήσει ο θυμός τους γι’ αυτό, και επειδή ήθελαν κάποιον να επαναφέρει τις μέρες δόξας. Ο Moshiri υποσχέθηκε να δώσει την ομάδα σε ασφαλή χέρια. Την έδωσε στον Benitez, του οποίου τα χέρια ήταν βαμμένα με το κόκκινο της  Λίβερπουλ. Ας πούμε απλώς «κόκκινο».

  Ήταν ένα ντροπιαστικό ραντεβού. Φυσικά, οι Rafa-λίτες έκαναν πολύ θόρυβο καθώς κέρδισαν εντός έδρας την Σάουθαμπτον, την Μπέρνλι και την Νόριτς και για λίγο σχεδόν ο Benitez πήγε να κάνει την αρχή που είχε κάνει ο Αντσελότι την προηγούμενη σεζόν. Αλλά, αναπόφευκτα,  κάποια στιγμή οι “τροχοί κόλλησαν”.

 Ο Benitez ξεκινά  να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα: να προσπαθεί να κατηγορήσει τους άλλους. Δεν είναι δικό του λάθος όμως που δεν μπορεί να υπογράψει παίκτες. Είναι το FFP.  Ο Benitez κατηγόρησε τους περιορισμούς για την προσθήκη του Andros Townsend στο Goodison. Αυτός ο τύπος δεν μπορούσε να παίξει σε μια μέση ομάδα της Κρίσταλ Πάλας. Υπάρχει λόγος που ο Damarai Gray ήταν εξόριστος- και μετά υπάρχει ο Salomon Rondon. Αναρωτιέμαι γιατί να ακολουθεί τον Benitez παντού; Σίγουρα δεν έχει να κάνει με το ταλέντο.

  Έπειτα, κατέληξε λέγοντας: Δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η τελευταία του δικαιολογία για να προσπαθήσει να καλύψει τη συνθηκολόγηση του με την Μπρέντφορντ. Εκτιμά ότι οι οπαδοί θα πρέπει να κατανοούν περισσότερο την «ένταση» και τη «νοοτροπία» των παικτών, προσθέτοντας ότι υπήρξε αποσύνδεση μεταξύ οπαδών και παικτών την περασμένη σεζόν, για την οποία δεν ήταν υπεύθυνος. Ισχυρίζεται ότι τώρα εργάζεται για να επιδιορθώσει τη σχέση. Όχι δεν υπήρξε αποσύνδεση. Το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης σεζόν πέρασε χωρίς οπαδούς στο γήπεδο. Οποιοδήποτε γήπεδο. Πώς μπορεί λοιπόν να μιλήσει για «αποσύνδεση»; Πώς το κρίνει αυτό;

  Αν η Έβερτον χάσει το ντέρμπι αυτή την εβδομάδα, ο Moshiri θα πρέπει να απολύσει τον Benitez το ίδιο βράδυ και να ζητήσει συγγνώμη από τους Εβερτονιανς για το λάθος του. Και ήταν δικό του λάθος. Ο Bill Kenwright δεν ήθελε τον Benitez,  ούτε κανένας άλλος στο Goodison. Δώσε την ομάδα στον Big Dunc. Και δώστε στον Benitez αυτό που πραγματικά θέλει: ένα πρώιμο συμπέρασμα για το “κύριο σχέδιο” του πράκτορα Rafa.

 

 

αφησε ενα σχολιο