1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Alcaraz: Επιστρέφω δυνατός

Alcaraz: Επιστρέφω δυνατός

Ο Antolin Alcaraz τόνισε ότι, αφήνει πίσω του την περσινή κακή σεζόν και ότι κοιτάει μπροστά με αισιοδοξία, την νέα σεζόν που έρχεται.

   Ο ποδοσφαιριστής ήρθε πέρσι το καλοκαίρι από την Γουίγκαν, όμως λόγο τραυματισμού, έκανε το ντεμπόυτο του πολύ αργότερα στα τέλη Δεκεμβρίου. Αυτό που θέλει είναι να ξεχάσει την περσινή κακή σεζόν και να τα δώσει όλα στην καλοκαιρινή προετοιμασία, για να επιστρέψει καλύτερος και δυνατότερος τη νέα περίοδο. ”Η φετινή χρονιά ήταν απογοητευτική και θέλω να την αφήσω πίσω μου. Το μόνο που έχω να θυμάμαι είναι αρνητικά πράγματα. Βέβαια πήρα κάποια παρηγοριά, όταν αγωνίστηκα σε μερικά παιχνίδια, προς το τέλος της χρονιάς. Αυτό που θέλω περισσότερο πλέον είναι, να είμαι απόλυτα υγιής, για την έναρξης της ερχόμενης σεζόν. Θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρω. Πρέπει να κοιτάξω μπροστά να έχω θετική σκέψη και περιμένω η επόμενη σεζόν, να φέρει καλύτερα πράγματα. Θέλω να βελτιώνομαι κάθε μέρα και να γίνομαι καλύτερος.

   Στόχο έχω να κερδίσω τίτλους και όσα περισσότερα μπορώ. Όταν ήμουν στην πατρίδα μου, ήθελα πάντα να κερδίζω ακόμα και σε παιχνίδια άνευ σημασίας. Όταν είσαι επαγγελματίας αθλητής και συμμετέχεις στον ανταγωνισμό, τα πάντα για σένα είναι η νίκη. Ξέρω ότι δεν μπορούμε να κερδίζουμε πάντα, άλλα το κλειδί είναι να δίνουμε ότι καλύτερο έχουμε, σε κάθε περίσταση”

αφησε ενα σχολιο