1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ευχαριστημένος ο Ancelotti-Τι είπε

Ευχαριστημένος ο Ancelotti-Τι είπε για τον Pickford

   O Carlo Ancelotti δήλωσε ευχαριστημένος απο την απόδοση της Έβερτον ενω δύο φορες ρωτήθηκε για την απόδοση του Jordan Pickford.

    Ο Ιταλος τεχνικός είπε για το παιχνίδι”Παίξαμε καλά και τα καταφέραμε καλά.Η Μπράιτον είχε κατοχή, αλλά ήμασταν καλοι αμυντικάκαι είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε στην αντεπίθεση.Ήμασταν καλοί στα στημενα ως συνήθως.Η απόδοση μας ήταν πλήρης και αυτός είναι ο λόγος που νομίζω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε.Ο James τα πήγε πολύ καλά. Ένας παίκτης με ποιότητα και δεν έχει πρόβλημα προσαρμογής. Η ποιότητα είναι εκεί.Το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο περίπλοκο, το γήπεδο είναι πάντα το ίδιο, οι αντίπαλοι έχουν πάντα 11 παίκτες, η μπάλα είναι η ίδια και ο στόχος δεν κινείται.Το ποδόσφαιρο είναι απλό.

    O Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε δυό φορές για το λάθος του Pickford που οδήγησε στο πρώτο γκολ της Μπράιτον. Την πρώτη φορά απάντησε: “Έκανε ένα λάθος, αλλά τίποτα δεν συνέβη.Έχουμε τρείς βαθμούς και αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι.” Όμως την δεύτερη φόρα όμως απάντησε πιο συγκεκριμένα και ‘αφησε να φανει μια μικρή δυσφορία για το λάθος του Αγγλου διεθνή “Νομίζω ότι αυτό δεν είναι το σωστό μέρος για να μιλήσουμε για τον Jordan. Αν πω κάτι θα είναι όταν επιστρέψει, θα του μιλήσω.

αφησε ενα σχολιο