1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ancelotti:Να βάλουμε περισσότερη ποιότητα

Ancelotti:Να βάλουμε περισσότερη ποιότητα

 Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Carlo Ancelotti μίλησε μεταξύ άλλων για την ποιότητα που πρέπει να αποκτήσει η ομάδα. 

 Αναλύτικά είπε: Έχουμε 10 παραπάνω πόντους στην βαθμολογία (σ.σ σε σχέση με πέρυσι), είχαμε μερικά φανταστικά αποτελέσματα. Κερδίσαμε το ντέρμπι, κερδίσαμε με μερικές κορυφαίες ομάδες αλλά δεν ήμασταν καλοί στην έδρα μας και εδώ πρέπει να βελτιωθούμε και να εργαστούμε το καλοκαίρι για να βρούμε το σωστό παίκτες για να βελτιώσουν την ομάδα. Έχουμε μια ιδέα, ένα σαφές σχέδιο για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ομάδα. Το καλοκαίρι θα ακολουθήσουμε αυτό το σχέδιο. Πρέπει, γενικά, να βάλουμε περισσότερη ποιότητα στην ομάδα για να προσπαθήσουμε να παίξουμε πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο, για να έχουμε περισσότερη ποιότητα από πίσω. Σε αυτό εργαζόμαστε.” 

 Τέλος σχετικά με το παιχνίδι είπε: “Χρειαζόμασταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά στην αρχή ήμασταν τσαπατσούληδες.Ήμασταν 2-0 πίσω και προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και είχαμε μια ευκαιρία με το πέναλτι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένας δύσκολος αγώνας και παίξαμε ενάντια στην καλύτερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε το αμυντική γραμμή υψηλότερο από το κανονικό για να δώσουμε προβλήματα.”

αφησε ενα σχολιο