1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ancelotti:Δεν είμαστε η κορυφαία

Ancelotti:Δεν είμαστε η κορυφαία ομάδα αλλά ….

   Ευχαριστημένος δήλωσε ο Carlo Ancelotti μετά την νίκη επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας κράτησε χαμηλά τον πήχη.  

  Ο Carlito είχε μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του “Είμαστε δεύτεροι για το πνεύμα αυτής της ομάδας, το κίνητρο και τη φιλοδοξία που έχουν οι παίκτες για αυτή τη σεζόν. Δεν είμαστε η κορυφαία ομάδα, αλλά είμαστε μια σταθερή ομάδα. Αυτό, κατά τη γνώμη μου, δείχνει μια πραγματικά καλή ποιότητα για μια ομάδa.Η φιλοδοξία και ο στόχος είναι η ίδια για τη σεζόν να φτάσουμε σε μια θέση στην Ευρώπη.”


  Μπορεί να λείπουν αρκετοί σημαντικοί παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των James Rodriguez, Lucas Digne,Allan και Richarlison αλλά o Ancelotti είπε ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να προσθέσουμε παίκτες στην ομάδα στις μεταγραφές.


“Με αυτούς τους παίκτες πίσω μπορούμε ακόμα να έχουμε μια καλή σεζόν, δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε τις μεταγραφές του Ιανουαρίου,” 

  Ενώ τέλος για την δεύτερη θέση ο Ιταλός προπονητής είπε “Είμαστε εκεί (δεύτεροι), είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε εκεί, αλλά δεν έχουμε πολύ χρόνο για να το σκεφτούμε”, 

αφησε ενα σχολιο