1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Μετά τον Ancelotti ποιος

Μετά τον Ancelotti ποιος σοβαρός προπονητής θα αναλάβει αυτή τη μικρή ομάδα? Μην εθελοτυφλείτε!

 Ο Rafael Benitez είναι ένα βήμα από το να φορέσει τα μπλε! Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Ιταλός πήγε Ισπανία και στη Ρεάλ και ο Rafa που είναι Ισπανός έρχεται σε μας… Αυτή η χώρα μας έχει κατσικωθεί για τα καλά στα ενδότερα της ομάδας μας, δες και Martinez κάποια χρόνια πριν…

Τώρα αγαπητά  “ζαχαρωτά” που ήμαστε μακράν η πιο αντιφατική ομάδα που υπάρχει στην PL με διαφορά! Παίζουμε πολύ με συναίσθημα και κρύβουμε το κεφάλι μας στη γη σαν τις καμήλες! Οοο ναι είναι αλήθεια… Δεν μας αρέσει ο Benitez γιατί, γιατί ήταν κάποτε την εποχή των παχιών αγελάδων στη Liverpool… Ε ΚΑΙ? Ο Moyes δεν μας κάνει γιατί είπε κάποτε ότι η Everton είναι μικρή ομάδα (λες και είπε κάποιο ψέμα)

Ακούστε λίγο μάγκες γιατί νομίζω ότι ώρες ώρες πετάμε στα σύνεφα! Η Everton ναι είναι μεγάλη ομάδα ως προς τα τρόπαια, αλλά ως εκεί! Γιατί εν έτη 2021 είμαστε μία ομάδα της σειράς, μία μικρομεσαία δύναμη του Αγγλικού ποδοσφαίρου…Κάναμε φέτος κάποιες εκπλήξεις με τις “μεγάλες” ομάδες αλλά και πάλι το κοντέρ έδειξε 10η θέση. Μεγάλη ομάδα δε λέγεσαι μόνο με τη φανέλα, λυπάμαι που το λέω αλλά είμαι ρεαλιστής! Η φανέλα της ομάδας που αγαπώ είναι πούπουλο μπροστά πχ στη φανέλα της Leicester!!

Το συμπέρασμα μου ποιο είναι? Ηρεμήστε επιτέλους να κράζετε τον οποιονδήποτε που θα κάνει ένα έργο σε αυτή τη μικρή ομάδα επιτέλους! Είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να έχουμε! Αδιάφορο τι έχει αναφέρει στο παρελθόν ο Ισπανός για μας…Ας με κάνει ξανά μεγάλη ομάδα και επιτέλους να βλέπουμε την ομάδα μας κάθε μεσοβδόμαδο σε ευρωπαικά ματς και όλα συγχορούντε..

Δεν μπορώ άλλη γκρίνια είτε εδώ είτε σε οποιδήποτε οπαδικό site της Everton…. Και να σας πω τι φταίει? Η γκρίνια μας, ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα και με κανέναν…Αφήστε τον άνθρωπο να δουλέψει όπως πρέπει μπας και δούμε άσπρη μέρα γιατί κάποια μέρα ο Moshiri θα φύγει και είναι λογικο! Ποιος επενδυτής θα ρίχνει χρήματα σε μία ομάδα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα? Προσέξτε μην καταλήξουμε σαν την Sunderland στο τέλος!

ΥΓ. Ξέρω ότι ένα ποσοστό 70% θα είναι εναντίον μου αλλά ποσός που με ενδιαφέρει!

αφησε ενα σχολιο