1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Και το όνομα αυτού,

Και το όνομα αυτού, Ashley!

Πριν προλάβει ακόμα να ακουστεί η είδηση της μεταγραφής του John Stones στη Manchester City, η Everton ετοιμάζεται να ανακοινώσει την απόκτηση του αρχηγού της Swansea, και της εθνικής Ουαλίας, Ashley Williams!

Μία εβδομάδα πριν η Swansea φέρεται να αρνήθηκε την προσφορά της Everton για τον Williams, ύψους 10 εκατομμυρίων λιρών, καθώς δεν είχε σκοπό να τον πουλήσει. Ωστόσο, όπως δείχνουν τα πράγματα, η Everton ανέβασε την προσφορά της, με το ύψος της μεταγραφής να πιστεύεται γύρω στα 12 εκατομμύρια, και αυτή τη στιγμή, ανεπιβεβαίωτες, πληροφορίες θέλουν τον Williams να βρίσκεται στο Finch Farm για να περάσει τα ιατρικά τεστ, ώστε να ανακοινωθεί από την Everton, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες 24 ώρες!

Ως προσωπική άποψη θα ήθελα να πω πως αυτή η εξέλιξη θα είναι η ιδανική, παρά το υψηλό κόστος της μεταγραφής, σε σχέση με την ηλικία. Ο Williams είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Stones καθώς προσφέρει άμεση λύση στην άμυνα, χωρίς τις ασταθείς, λόγω ηλικίας και μεταγραφολογίας, εμφανίσεις του Stones, χωρίς να αφανιστεί μια νέα γενιά ελπιδοφόρων αμυντικών όπως οι Holgate- Galloway, και προσφέροντας τον ηγετικό ρόλο στα αποδυτήρια και κυρίως στην άμυνα, που έλειπαν τα τελευταία χρόνια!

αφησε ενα σχολιο