1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ανυπομονεί να επιστρέψει ο

Ανυπομονεί να επιστρέψει ο Besic

Ανυπομονεί να επιστρέψει στα γήπεδα ο Muhamed Besic, ο οποίος μετά από σχεδόν έξι μήνες βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ο επόμενος στόχος είναι να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

    ” Πρέπει να κοιτάξω μπροστά και να μην απογοητευτώ από τους τελευταίους έξι μήνες του τραυματισμού. Αυτό που προέχει είναι να προσέξω ιδιαίτερα την αποκατάσταση του τραυματισμένου γονάτου μου και να επιστρέψω σιγά σιγά στις προπονήσεις. Μετά την εγχείρηση τον πρώτο μήνα ήμουν στο κρεβάτι, στη συνέχεια για τέσσερις μήνες ήμουν στο γυμναστήριο και πλέον ο στόχος μου είναι να προπονηθώ με την ομάδα.

    Μερικές φορές πιέζω τον εαυτό μου, όμως το ιατρικό επιτελείο με επαναφέρει στους κανονικούς ρυθμούς. Θέλουν από εμένα να είμαι 100% όταν επιστρέψω. Το ιατρικό επιτελείο είναι πραγματικά πολύ καλό. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δράση και στόχος μου είναι να τα καταφέρω το επόμενο διάστημα. Το τελευταίο βήμα θα είναι η προπόνηση με την ομάδα και ίσως κάποια παιχνίδια με την U23. Μετά από αυτό ελπίζω ότι θα είμαι έτοιμος. ” 

αφησε ενα σχολιο