1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ξεκινάει η νέα σεζόν

Ξεκινάει η νέα σεζόν (φώτο)

Ο Coleman ήταν στο πρώτο γκρούπ των παικτών

Το πρώτο γκρουπ απο παίκτες της ομάδας επέστρεψαν στο Finch farm την Πέμπτη και έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις πριν την έναρξη της προετοιμασίας

.Χθες οι Steven Naismith,Sylvain Distin,Steven Pienaar,Leon Osman,Aiden McGeady και Arouna Kone.o Seamus Coleman ¨εκανε δηλώσεις λεγόντας “Είναι υπέροχο να τους βλέπω όλους και για αυτό είναι πάντα μια συναρπαστική μέρα.Μπορω να δω όλα τα παλικάρια και να δούμε πώς πήγαν οι διακοπές τους και είμαι σίγουρος ότι τις επόμενες εβδομάδες  είμαστε όλοι ανυπομονοι να αρχίσει η προετοιμασία. Ξέρω ότι ο καθένας βλέποντας το Παγκόσμιο Κύπελλο ανυπομονεί για να αρχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.”
Σχετικά με τα εργομετρικά τέστ ο Ιρλανδός μπακ είπε “Είναι διαφορετικά είδη τεστ το πρωί. Δεν παίξαμε ποδοσφαιρο ουτε τρέξαμε ακόμα. Μόλις επιστρέφουμε απο την χαλάρωση μας και έχουμε στο μυαλό μας στην Αυστρία όπου θα ξεκινήσουμε σωστά. Υπήρξαν μερικά τεντώματα και διαφορετικές τεχνικές , το προσωπικό  απλώς προσπαθεί να δει πώς το σώμα μας αντιδρά σε διαφορετικές ασκήσεις.” Τέλος σχετικά με την μεταγραφή του Gareth Barry o Coleman είπε  “Είμαι χαρούμενος“, πρόσθεσε ο δεξιός μπακ. Μόλις τον είδα και τον καλωσόρισα πίσω, είναι παίκτης μας τώρα κάτι που είναι σημαντικό. Η σεζόν που είχε πέρυσι, ήταν ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο πήγαμε τόσο καλά.”

Ο Sylvain Distin και στο βάθος ο Leon Osman
O Steven Naismith
O Sylvain Distin

αφησε ενα σχολιο