1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ένας νέος προγραμματισμός περί

Ένας νέος προγραμματισμός περί στόχων

Το πρωτάθλημα λογικά θα ξεκινήσει σε περίπου ένα μήνα, ήδη ετοιμάζονται και οι πρώτες προπονήσεις τη ομάδας μας. Όσον αφορά το πρόγραμμα όπου έψαξα, χάθηκα στη μετάφραση γιατί ούτε το site της Pl ούτε της Everton αναφέρει τα παιχνίδια που υπολείπονται πως θα γίνουν…

Φαινομενικά λοιπόν, αν θυμάμαι σωστά το επόμενο παιχνίδι θεωρητικά είναι ενάντια στη Liverpool, αλλά δεν γνωρίζω αν διαμορφώθηκε καινούριο καλεντάρι για το υπόλοιπο των αγώνων. Όπως διάβασα λοιπόν στο site της PL η ομάδα μας έχει να παίξει εντός έδρας κόντρα στις Bournmouth, Liverpool, Aston Villa, Southampton και Leicester, ενώ εκτός έδρας με τις Norwich, Sheffield, Tottenham και Wolves.

Είμαστε στη 12η θέση του πρωταθλήματος απέχοντας 8 βαθμούς από την 5η θέση! Δεν είναι και ακατόρθωτο δα, οι ομάδες που ίσως μας δυσκολέψουν είναι 4 ομάδες, Leicester, Liverpool, Tottenham & Wolves. Όλα είναι πιθανά να συμβούν, αρκεί να μπούμε αποφασισμένοι, οι έδρες δεν θα λένε και τίποτα είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας λόγω κεκλεισμένων των θυρών…. Οπότε καθαρά όλα είναι στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και στη αποφασιστηκότητά τους!!

αφησε ενα σχολιο