1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ψώνια απο Νάπολι;

Ψώνια απο Νάπολι;

   Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα η Έβερτον, έχει παραιτηθεί από την διεκδίκηση του Gabriel Magalhães μια και η Λιλ, φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με την Νάπολι και προχωράει σε αναζήτηση άλλου κεντρικού αμυντικού.

   Ένα από τα πρώτα ονόματα που διαβάζουμε, είναι ο 28χρονος διεθνής Σέρβος Nikola Maksimović, ο οποίος τουλάχιστον σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Ciro Venerato ενδιαφέρει την Έβερτον. Μιλώντας στο Radio Kiss Kiss Napoli, είπε πως οι μπλε διαπραγματεύονται με την ιταλική ομάδα για τον κεντρικό αμυντικό.«Ένας καυτός άξονας για  την Έβερτον, ο Ancelotti διαπραγματεύεται όχι μόνο για τον Allan αλλά και για τον Maksimović, ο οποίος αποτιμάται στα 15 εκ. ευρώ από την ομάδα», είπε και συνεχισε “Αυτό θα μπορούσε να είναι μια έμμεση επιβεβαίωση για το Ναπολιτάνικο μέλλον του Gabriel. Ο Ancelotti τον ήθελε με κάθε κόστος.Θα καταλαβαίνει  ότι η Νάπολι έχει κλεισει πλέον τον Βραζιλιάνο και ως εκ τούτου στρέφεται στον Maksimović, τον οποίο ξεκινούσε ξανά κατά τη διάρκεια της σεζόν στην Νάπολι.Όχι μόνο ο Allan τότε, αλλά ο Maksimović πλησιάζει επίσης στην Πρέμιερ Λιγκ.

   Πάντως υπάρχουν αρκετοί που αμφισβητούν τους ισχυρισμούς του Ιταλού δημοσιογραφου, για τον Maksimovic και γράφουν πως η μεταγραφή του Σέρβου δεν μοιάζει να έχει πολύ νόημα για την Έβερτον, ειδικά ως άμεση εναλλακτική λύση για τον Gabriel, ο οποίος είναι έξι χρόνια νεότερος.Η Έβερτον έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να υπογράψει νεώτερους παίκτες, οπότε δεν υπάρχει λογική να στοχεύουν έναν 28χρονο, ειδικά εφόσον στοχεύουν ήδη στον Allan, ο οποίος είναι 29 ετών. 

   Δείτε την καρτέλα του Maksimovic στο Whoscored και ένα παλιότερο video (δεν βρήκαμε κάτι πιο πρόσφατο) στο youtube

 

αφησε ενα σχολιο