1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή νέων μελών

ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή νέων μελών και ανανέωση συνδρομών

   Ετοιμαζόμαστε και φέτος να στείλουμε τον affiliation guide=οδηγό συνεργασίας, που μας ζητάει η Έβερτον για να μας συμπεριλάβει για άλλη μια σεζόν στην λίστα με τις επίσημες λέσχες φίλων της ομάδας. Πριν ολοκληρώσουμε την διαδικασία είναι ευκαιρία να σας ενημερώσουμε για κάποια θέματα.

   Όπως ήδη θα γνωρίζετε όσοι παρακολουθείτε τις εκπομπές μας στο κανάλι μας στο youtube, οι εγγραφές νέων μελών και η ανανέωση των συνδρομών για  την φετινή σεζόν, είναι δωρεάν.Στο Δ.Σ κρίναμε ότι για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ζωντανό το ενδιαφέρον για την λέσχη μας, εν μέσω της πανδημίας από την στιγμή που δεν είναι δυνατόν να ταξιδέψουμε στο Λίβερπουλ η σε κάποιο εκτός έδρας παιχνίδι για να  δούμε από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα, δεν κρίνουμε λογικό να χρεώσουμε τα ήδη υπάρχοντα μέλη που η συνδρομή έληγε φέτος, αλλά και τα νέα μέλη μας με συνδρομή.Συνεπώς για την σεζόν 2020/21 δεν χρεώνουμε συνδρομή η ανανέωση συνδρομής στα μέλη μας.

   Να αναφέρουμε για τους Έβερτόνιανς που θέλουν να μπουν στην οικογένεια των Greek-toffees ότι η εγγραφή συνοδεύεται και με πολλά οφέλη που μας παρέχει η Έβερτον λ.χ εισητήρια σε ειδικές τιμές για τα μέλη.Δωρεάν αυτόγραφα για τους μικρούς φίλους της ομάδας, συμμετοχή σε εκδηλώσεις της Έβερτον,επισκέψεις στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και άλλα πολλά που ανάλογα με την σεζόν διαφοροποιούνται .Φέτος βέβαια δεν έχουμε ενημέρωση για τις παροχές από την ομάδα, μια και λόγω της πανδημίας όλα αυτά που συνήθως προσφέρει η ομάδα μας έχουν γίνει δύσκολα.

  Ακόμα να ενημερώσουμε τα νέα μέλη ότι ακόμα και όταν υπήρχε συνδρομή η αν θα υπάρξει ξανά τις επόμενες σεζόν δεν ήταν και δεν θα είναι ένα κάποιο μεγάλο ποσό.Η βασική συνδρομή ήταν ένα ευτελές ποσό του 1ευρώ που πληρωνόταν προκαταβολικά για 3 χρόνια και φροντίζαμε με κάποιο τρόπο το ποσό αυτό να επιστρέφει στα μέλη μας.Οι εγγραφές νέων μελών για φέτος θα ολοκληρωθούν στις 27 Σεπτεμβρίου 2020.

   Με την απόφαση της δωρεάν συνδρομής, που θα παρακαλούσαμε όλα τα υπάρχοντα και νέα μέλη μας να βοηθήσουν να γίνει γνωστή σε όλους τους Έβερτόνιανς, θα θέλαμε να δούμε αν η παρατήρηση που μας έγινε από κάποια μέλη, ισχύει σε πρακτικό επίπεδο. Δηλαδή ότι η συνδρομή οποιουδήποτε ποσού είναι αποτρεπτική για την εγγραφή νέων μελών και αν διαπιστώσουμε ότι όντως ισχύει αυτό θα συζητήσουμε στην ετήσια συνέλευση μας αν πρέπει να επανεξετάσουμε την στάση μας σχετικά.

Για να γίνεις μελος μάθε εδώ τα στοιχεία που χρειαζόμαστε

   

 

αφησε ενα σχολιο