1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις

   Ανακοινώθηκε χθες η επιστροφή στις προπονήσεις, με τους παίκτες της ομάδας να επιστρέφουν στο USM Finch Farm, αυτήν την εβδομάδα, αφού οι μέτοχοι της Premier League ψήφισαν χθες ομόφωνα, να επιτραπεί η προπόνηση των ομάδων, με την προϋπόθεση οι παίκτες να χωριστούν σε μικρά γκρουπ.

   Ο Carlo Ancelotti και η προπονητική του ομάδα θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις των μικρών ομάδων παικτών απο αύριο Τετάρτη 20 Μαΐου. Το προπονητικό προσωπικό και οι παίκτες έχουν παραπάνω απο δύο μήνες να επισκεφτούν το προπονητικό κέντρο της ομάδας μια και η τελευταία φορά που προπονήθηκαν ήταν στις 12 Μαρτίου. Η επιστροφή των προπονήσεων είναι και το πρώτο μεγάλο βήμα για να επιστρέψουν οι παίκτες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

   

    Αυτό το πρώτο βήμα επιτρέπει στις ομάδες να προπονούνται διατηρώντας παράλληλα την κοινωνική απόσταση και έχει συμφωνηθεί σε συνεννόηση με παίκτες, προπονητές, γιατρούς της Premier League,ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες και την κυβέρνηση.Να σημειώσουμε ότι η προπόνηση με επαφές δεν επιτρέπεται ακόμη.Αναμένονται τις επόμενες μέρες και νέες αποφάσεις που θα διαμορφώσουν το τελικό πλαίσιο, επιστροφής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

αφησε ενα σχολιο