1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Μία αλλοπρόσαλλη υποδοχή

Μία αλλοπρόσαλλη υποδοχή

  Ο Phil Neville μίλησε στην Daily Mail για τα “άβολα” για αυτόν παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και για την αλλοπρόσαλλη υποδοχή του αδερφού του.

   Ο Gary και ο Phil Neville είναι απο τα πιο διάσημα αδέρφια του ποδοσφαίρου και μελη της περίφημης «γενιάς του 92» του Sir Alex Ferguson στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.Μέχρι που ο Phil Neville αποφάσισε να αποχωρήσει απο την Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2005 ήταν συμπαίκτες.Ο δικός μας Phil ήθελε να παίζει βασικός και αποφάσισε το 2005 να έρθει στην Έβερτον.Στην διάρκεια των 8 ετών που έμεινε στην ομάδα μας, αντιμετώπισε πολλές φορές με την Έβερτον την ομάδα που τον ανέδειξε και μοιράστηκε τις εμπειριες και τις σκέψεις του απο αυτά τα παιχνίδια στην Daily Mail.

   Ο Phil είπε για την αντιμετώπιση που είχε απο τον αδερφό του σε ένα απο τα πρώτα παιχνίδια της Έβερτον στο Ολντ ΤραφόρντΉταν ένα από τα πρώτα παιχνίδια, και πήγα στο τούνελ πριν βγούμε στο γηπεδο, και σκέφτεστε απλώς ότι πρόκειται να πει γειά. Αλλά δεν το έκανε.Ο Giggsy (Giggs) είπε γεια, ο Scholesy (Scholes) είπε γεια. Νομίζω ότι ο Wes (Brown) ήταν εκεί και είπε γεια.Και τότε είδα ότι υπήρχε μια κάμερα ακριβώς μπροστά από εκει πού βρίσκονται οι αρχηγοί και σκέφτηκα, τυπικός Gary παίζει στις κάμερες,παίζει για το σόου.Την στιγμή που πέρασε η κάμερα γύρισε και μου είπε εντάξει Phil πως πάει.Απολύτως ηλίθιος. Για τις κάμερες, για το Sky Sports και την εικόνα του, σκέφτηκε, «Δεν του λέω γεια». Εκείνη τι στιγμή σκέφτηκα, “Ναι, δεν το έκανε για μένα παιδία”   Τέλος ο Phil Neville μίλησε για το πως ένιωθε όταν επέστρεφε στο Old Trafford για να παίξει εναντίον του συλλόγου που τον ανέδειξε και υποστήριζε ως παιδί: “Το μισούσα. Επειδή μπορείτε να φανταστείτε την οικογένεια.Ο μπαμπάς μου ήθελε να κερδίσει η Γιουνάιτεντ, η μαμά μου απλώς ήθελε εγώ και ο αδερφός μου να περάσουμε το παιχνίδι χωρίς τραυματισμό.Η δίδυμη αδερφή μου ήταν προφανώς με την Έβερτον, οπότε διαλύθηκε ολόκληρη η οικογένεια. Ήταν μια άβολη κατάσταση αν η Γιουνάιτεντ κέρδισε, πιθανότατα θα είχα κριτική από τους οπαδούς της Έβερτον για το ότι είμαι οπαδός της Γιουνάιτεντ.Εάν η Έβερτον κέρδισε, η οικογένειά μου δεν θα μου μιλούσε. Ήταν  από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις ήθελα απλώς να τελείωσει το παιχνίδι”

αφησε ενα σχολιο