1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Μαρτίνεθ: Η ευστοχία της

Μαρτίνεθ: Η ευστοχία της Ντιναμό έκρινε τον αγώνα

Παρά το γεγονός ότι η Έβερτον υπέστη τη συντριβή με το ντροπιαστικό 5-2 από τη Ντιναμό Κιέβου, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ υπεραμύνθηκε των επιλογών του στην εντεκάδα χωρίς καμία δόση αυτοκριτικής.

   ” Η άμυνα μας ήταν πολύ ισχυρή στα τελευταία δύο παιχνίδια και ένιωσα ότι η επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους, θα ήταν πολύ σημαντική για σήμερα. Η ήττα δεν οφείλεται σε ένα πρόσωπο, αλλά στο γεγονός ότι όλη η ομάδα δεν αμυνόταν όπως θα έπρεπε. Η Νιναμό είχε μεγάλη ορμή και πάθος από την υποστήριξη των οπαδών της, ενώ ήταν πολύ αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Ο Ross Barkley ήταν πραγματικός κίνδυνος σε ορισμένες περιπτώσεις, όμως στάθηκε άτυχος με τα δύο δοκάρια που είχε. Μια δύο φορές κάναμε κάποια αμυντικά λάθη, άλλα η ευστοχία που είχαν στα τελειώματα τους ήταν απίστευτη.

   Μερικά από αυτά τα γκολ, θα ήταν δύσκολο να τα ξαναβλέπαμε πάλι στο ίδιο παιχνίδι. Εμείς δεν ήμασταν τόσο εύστοχοι. Είχαμε δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν τα καταφέραμε τελικά. Δεν εγκαταλείψαμε σε καμία περίπτωση το παιχνίδι και παλέψαμε μέχρι το τέλος για το καλύτερο δυνατό. ” 

αφησε ενα σχολιο