1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Το καλύτερο για το

Το καλύτερο για το τέλος!

Ο Jermaine Beckford έκλεισε την καριέρα του στην Everton με ένα γκολ που ήταν υποψήφιο για το γκολ της χρονιάς!

Στην τελευταία αγωνιστική της σαιζόν 2010-11, πέτυχε το νικητήριο γκολ εναντίον της Chelsea, ένα τέταρτο πριν τη λήξη ενός αδιάφορου βαθμολογικά αγώνα. Κέρδισε τη μπάλα στην περιοχή της Everton και διέσχισε ολόκληρο το γήπεδο, περνώντας όποιον αντίπαλο έβρισκε μπροστά του, και πλάσαρε τον Cech στο τέλος για να ξεσηκώσει τους 38.712 φιλάθλους που βρέθηκαν εκείνο το ηλιόλουστο απόγευμα στο γήπεδο.

Ο Beckford είχε προκαλέσει θόρυβο όταν αγωνίστηκε στον αγώνα κυπέλλου της Leeds, στο Old Trafford και η Leeds νίκησε με δικό του γκολ. Στον επόμενο γύρο πέτυχε άλλα δύο γκολ εναντίον της Tottenham και στο τέλος της χρονιάς είχε 30 γκολ σε 50 εμφανίσεις. Στο τέλος της χρονιάς ήρθε στην ομάδα ως ελεύθερη μεταγραφή και πέτυχε 10 γκολ σε 40 εμφανίσεις, περισσότερες από τις μισές ως αλλαγή, ορισμένα από αυτά όμως εντυπωσιακά, όπως η ισοφάριση στο 92′ με την Bolton και το συγκεκριμένο.

Την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου της σαιζόν 2011-12 έφυγε για την Leicester προς 3 εκατομμύρια, ενώ πλέον αγωνίζεται στη Bolton.

αφησε ενα σχολιο