1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Έσπασε την καραντίνα με

Έσπασε την καραντίνα με ξέφρενο πάρτυ

  Νέο πειθαρχικό παράπτωμα, το 2ο για παίκτη της Έβερτον, μετά απο αυτό του Oumar Niasse, ο 20χρονος Ιταλός επιθετικός Moise Kean, έσπασε την καραντίνα και φιλοξένησε ένα ξέφρενο πάρτι στο σπίτι του.

  Ο νεαρός Ιταλός σε πλάνα που κυκλοφόρησαν, έκανε ένα ξέφρενο πάρτι στο διαμέρισμά του στο Cheshire, στο οποίο συμμετείχαν αρκετοί φίλοι του και πολλές γυναίκες, που πιστεύεται ότι είναι μοντέλα οι γυναίκες βρισκόταν σε περιπτύξεις η χόρευαν με τον Kean και άλλους φίλους του.Το βίντεο που κυκλοφόρησε και έχει τίτλο “quarantine clean” ο 20χρονος το έστειλε σε μια ιδιωτική ομάδα Snapchat αλλά τελικά διέρευσε.

  

  Φυσικά η κίνηση του δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση και η Έβερτον εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αδείαζει τον παίκτη γράφοντας: “Η Έβερτον είναι σοκαρισμένη για την είδηση στην οποία ένας παίκτης της πρώτης ομάδας αγνόησε την κυβερνητική εντολή και την πολιτική του συλλόγου σε σχέση με την κρίση του κοροναϊού.Ο σύλλογος έχει εκφράσει έντονα την απογοήτευσή του στον παίκτη και του κατέστησε σαφές ότι τέτοιες ενέργειες είναι εντελώς απαράδεκτες.Οι καταπληκτικοί άνθρωποι στο NHS (σ.σ Βρετανικό σύστημα υγείας) αξίζουν τον απόλυτο σεβασμό για τη σκληρή δουλειά και τη θυσία τους. Ο καλύτερος τρόπος για να τους δείξουμε αυτο το σεβασμό είναι να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να τους προστατεύσουμε.

 

  Είναι η 2η φορά στον λιγότερο απο ένα χρόνο που μετακόμισε στο Λίβερπουλ που ο Moise Kean φέρνει την ομάδα σε δύσκολη θέση.Είχε προηγηθεί η ανοήσια του να οδηγάει και να παίρνει βίντεο φίλους της ομάδας. Mια πηγή κοντά στον παίκτη είπε: “Σαφώς ο Moise και οι φίλοι του δεν πίστευαν, ότι οι κανόνες πρέπει να εφαρμόζονται σε αυτούς όπως και στην υπόλοιπη χώρα.Το πάρτι ήταν απόλυτα άγριο και συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.”

αφησε ενα σχολιο