1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Προσωρινά μένει

Προσωρινά μένει

Πιθανότατα κανείς δεν γνωρίζει  ποιά ακρίβως είναι η θέση του δ.σ της ομάδας σε σχέση με την απόλυση η όχι του Πορτογάλου τεχνικού.

   Κυκλοφόρησαν την Δευτέρα κάποιες φήμες, που ήθελαν τον Marko Silva να έχει απολύθεί η να πρόκειται να απολυθεί αμέσα, αλλά εκ του αποτελέσματος βλέπουμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

   Μέσα απο μια συνεχής ονοματολογία που μέχρι στιγμής έχει αναφέρει ως υποψήφιους για αντικαταστάτες του,τον David Moyes,τον Eddie Howe,τον Mark Hughes,τον Mikel Arteta και τον Rafa Benitez,το sky sports έγραψε πριν λίγο πώς ο Μάρκο Σίλβα θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ως το παιχνίδι με την Λέστερ αυτή την Κυριακή.

   Το βέβαιο είναι πως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος μέσα απο αρκετά δημοσιεύματα για πιθανολογούμενες επαφές με τους υποψήφιους μνηστήρες, αν ο νεαρός τεχνικός έχει πραγματική στήριξη η μένει μέχρι να φύγει.Μένει να δούμε αν ο Πορτογάλος που έχει αποδειχθεί επτάψυχος, κάθε φορά που η καρέκλα του βρίσκεται σε κίνδυνο, καταφέρει να αντιστρέψει το κλιμα με μια ακόμα νίκη, ακριβώς όταν την χρειάζεται η απλά η παραμονή του στον πάγκο της ομάδας πήρε μια εβδομάδα παράταση.

αφησε ενα σχολιο