1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Νέες φήμες για τερματοφύλακα

Νέες φήμες για τερματοφύλακα

 Ένας δανεισμός που χάλασε πέρυσι σχεδόν την τελευταία στιγμή έχει έρθει ξανά στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες.

 

 Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έβερτον βρίσκεται σε συνομιλίες για να υπογράψει τον Αργεντινό τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Sergio Romero.

  Σύμφωνα με το The Athletic, οι μπλέ προσπαθούν να φέρουν τον 34χρονο τερματοφύλακα, αλλά αντιμετωπίζουν ανταγωνισμό για την υπογραφή του.Η Ιταλική Γιουβέντους και η Ισπανική Θέλτα Βίγκο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ενδιαφέρονται επίσης για τον Romero, ο οποίος μένει ελέύθερος αυτό το καλοκαίρι. 

  Ο Romero εντάχθηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2015, αλλά θα φύγει από τον Old Trafford στα τέλη αυτού του μήνα μετά τη λήξη του συμβολαίου του.Το περασμένο καλοκαίρι η Έβερτον έκανε επίσης μια προσφορά δανείσμου έναντι αμοιβής 2 εκατομμυρίων λιρών και ήταν έτοιμη να καλύψει τους μισθούς των 100.000 £ την εβδομάδα της Αργεντινού κίπερ. Όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέμενε στην προσπάθεια της να τον πουλήσει έναντι 8 εκατομμυρίων λιρών, παρόλο που ήταν η τελευταία ημέρα των μεταγραφών.Στο τέλος η Έβερτον προχώρησε στο δανεισμό τον Robin Olsen από την Ρόμα. Όσο για τον Romero το περιβάλλον του δήλωνε έξαλλο με την αδιαλλαξία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

αφησε ενα σχολιο