1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Μαρτίνεθ: Χρειαζόμαστε έναν επιθετικό

Μαρτίνεθ: Χρειαζόμαστε έναν επιθετικό

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αναφέρθηκε στην ανάγκη της ομάδας για την απόκτηση ενός επιθετικού, είτε αυτός είναι ο Λουκάκου, είτε κάποιος άλλος.

   Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την απόκτηση του Muhamed Besic και θεωρείτε σχεδόν σίγουρο, ότι θα ανακοινωθεί σύντομα από την ομάδα. Από κει και πέρα, ο προπονητής μας μίλησε για την ανάγκη απόκτησης δύο παικτών, οι οποίοι πρέπει να έρθουν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο ένας οπωσδήποτε πρέπει να είναι επιθετικός. ” Υπήρξαν πολλές αναφορές ότι κάτι αποκάλυψα στους οπαδούς, αλλά τίποτα από αυτά δεν ισχύει και η κατάσταση είναι πολύ σαφής. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν επιθετικό και θα φροντίσουμε να αποκτήσουμε έναν. Εκτός από τον Besic χρειαζόμαστε δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, ο ένας πρέπει να είναι σίγουρα ένας επιθετικός. Ο Λουκάκου δημιούργησε απίστευτες αναμνήσεις, που δε θα τις ξεχάσουμε ποτέ και απόλαυσε κάθε στιγμή με την Έβερτον. Αυτό όμως δε σημαίνει τίποτα, από τώρα και μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

   Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με την Τσέλσι και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά για το θέμα του επιθετικού. Πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, από τώρα και μέχρι το τέλος των μεταγραφών. Έχουμε μια καλή σχέση με την Φερεντσβάρος. Ο Besic προπονήθηκε με την ομάδα το Σάββατο και νιώθει ήδη παίκτης της Έβερτον. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να επιλυθούν και μόλις γίνει αυτό θα είμαστε εντάξει. 

αφησε ενα σχολιο