1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Παρών παντού και πάντα!

Παρών παντού και πάντα!

Η Everton ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της σε μια ατελείωτη αλλά άκρως επιτυχημένη χρονιά, σαν σήμερα, το 1985, στο Kenilworth Road, την έδρα της Luton Town, με τον Big Nev να αγωνίζεται σε όλα τα παιχνίδια!

Η ήττα με 2-0 μικρή σημασία έπαιξε καθώς η everton είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα από την αρχή του μήνα. Έτσι, σε έναν αγώνα με ελάχιστη σημασία, ο Howard Kendall έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς παίκτες όπως οι Jasin Daskin, John Morrissey, Darren Hughes, Robbie Wakinshaw, Neil Rimmer, να παίξουν, μιας και οι περισσότεροι παίκτες υπέφεραν ήδη από τραυματισμούς και κούραση, σε μια σαιζόν που τράβηξε πάνω από 60 παιχνίδια.

Από τους βασικούς παίκτες χρησιμοποιήθηκαν μόνο οι Pat van den Hauwe και Kevin Richardson, αλλά φυσικά και ο Neville Southall, ο οποίος έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια της σαιζόν, και φυσικά έπαιξε τεράστιο ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας!

Σαν σήμερα, το 1973, o Billy Bingham(http://greek-toffees.blogspot.gr/2014/01/everton_10.html) ανέλαβε την ομάδα, αφήνοντας το πόστο του εκλέκτορα της εθνικής Ελλάδος, για να επιστρέψει 4 χρόνια αργότερα στην Ελλάδα, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ…

αφησε ενα σχολιο