1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Το γρηγορότερο γκολ σε

Το γρηγορότερο γκολ σε τελικό κυπέλλου!

Οι Cahill και Fellaini είναι στη σέντρα, πάνω από την μπάλα. Έπειτα από μισό λεπτό η μπάλα ήταν στα δίχτυα του Petr Cech! Και κάπως έτσι ξεκίνησε ο 128ος τελικός κυπέλλου Αγγλίας!

Η Chelsea ήταν το μεγάλο φαβορί για το κύπελλο, απέναντι σε μια Everton που είχε κάνει την υπέρβαση, περνώντας με δύο αγώνες από την Liverpool και στα πέναλτι του ημιτελικού την Manchester United!

Δυστυχώς, το πιο γρήγορο γκολ σε τελικό κυπέλλου Αγγλίας δεν βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει το κύπελλο και τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν. Η Chelsea νίκησε με 2-1, με γκολ από τους Drogba και Lampard και κέρδισε το πέμπτο της κύπελλο…

Το “ευχαριστώ” της Everton!

Σε μια συγκέντρωση του συμβουλίου της ομάδας, στις 20 Μαΐου του 1906, αποφασίστηκε η Everton να πληρώσει με περισσότερα χρήματα από όσα όριζε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αγγλίας, ώστε να ευχαριστήσει με αυτόν τον τρόπο τους παίκτες της, όπως τον Jack Taylor, που αγωνίστηκε στην ομάδα επί 14 χρόνια, και τον Harold Hardman, για την προσπάθεια που κατέβαλλε ώστε να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου, αλλά και συνολικά τους παίκτες της ομάδας, γιατί με το ποδόσφαιρο που απέδωσαν βοήθησαν την ομάδα να έχει μεγάλη προσέλευση στον ημιτελικό του κυπέλλου, εναντίον της Liverpool(37.000), αλλά και επειδή στα 18 πρώτα χρόνια της Football League, η Everton τερμάτισε στην πρώτη επτάδα 16 φορές!

Το αίτημα της Everton απορρίφθηκε. Το όριο στους μισθούς των ποδοσφαιριστών διατηρήθηκε μέχρι το 1961…

αφησε ενα σχολιο