1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Μαρτίνεθ: Έντεκα υπέροχοι μήνες

Μαρτίνεθ: Έντεκα υπέροχοι μήνες

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ νιώθει πολύ υπερήφανος με αυτά που έχει καταφέρει τη φετινή σεζόν με την Έβερτον και φυσικά θα υπάρξει συνέχεια.

   Δίχως αμφιβολία η πρώτη σεζόν του Ισπανού προπονητή στον πάγκο της Έβερτον, συνοδεύτηκε από απόλυτη επιτυχία.  Η ομάδα μετά από 5 χρόνια είναι ξανά στην Ευρώπη. Ο Μαρτίνεθ είναι χαρούμενος για το γεγονός ότι έκανε τους ποδοσφαιριστές μια γροθιά, με την ομάδα να παλεύει μέχρι το τέλος για να επιτύχει τους στόχους της. ” Ήταν μια εκπληκτική περίοδος. Εγώ δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος, με τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε. Οι τελευταίοι 11 μήνες έφεραν τα πάντα. Η ομάδα ήταν επικεντρωμένη στον στόχο της. Οι βασικοί παίκτες αλλά και οι νεαροί ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να βοηθήσουν, τα πήγαν περίφημα. Περάσαμε μια χρονιά με αρκετές αντιξοότητες και αρκετούς τραυματισμούς. Όμως οι νεαροί παίκτες που κλήθηκαν να βοηθήσουν, έκαναν πολύ καλή δουλειά και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για τον μέλλον τους. Η συνοχή που είχε η ομάδα σε όλα τα παιχνίδια, παίζοντας μάλιστα σε αρκετούς αγώνες με διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, ήταν πολύ δύσκολή άλλα τα καταφέραμε.

   Αυτό δείχνει και το πόσο σκληρά δούλεψαν όλη την σεζόν, για να τα καταφέρουν. Βέβαια την επόμενη χρονιά, πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Αυτό δε θα είναι εύκολο, γι αυτό πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά όλοι μαζί. Έχουμε δημιουργήσει πολύ καλές προδιαγραφές για την νέα σεζόν. Σε συνδυασμό με την τρομερή στήριξη που έχουμε από τους οπαδούς μας, πιστεύω ότι η νέα χρονιά θα είναι πολύ συναρπαστική” 

αφησε ενα σχολιο