1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Τα συμβόλαια που λήγουν

Τα συμβόλαια που λήγουν

Το Greek-Toffees ασχολείται με τα συμβόλαια που λήγουν αυτό το καλοκαίρι.Άλλα και το επόμενο δηλαδή μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους και προσπαθεί να προβλέψει το μέλλον των παικτών στην Έβερτον.

Αυτό το καλοκαίρι λήγουν 3 συμβόλαια

Enner Valencia: Όπως έχουμε ήδη γράψει ο επιθετικός από το Εκουαδόρ που ήταν δανεικός από την Γουέστ Χαμ πιθανότατα δεν θα μείνει στην ομάδα Διαβάστε εδώ

Arouna Kone:Δεν θα μείνει στην Έβερτον όπως ήδη είπε ο Κούμαν θα τελειώσει το συμβόλαιο του και θα φύγει απο την ομάδα μας.

Conor McAleny:Δεν μπόρεσε να βρει θέση στην ομάδα είναι 24 χρόνων πλέον αρα πιθανότατα θα φύγει όπως ήδη έχουμε γράψει.

Το καλοκαίρι του 2018 λήγουν 7 συμβόλαια είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις μια και είναι νωρίς και πολλά μπορούν να αλλάξουν ακόμα, αλλά θα δούμε τα δεδομένα ως τώρα.

Ross Barkley:Όπως είχαμε γράψει υπάρχει ρήξη ο Κούμαν έδωσε προθεσμία ως το τέλος της σεζόν και απάντηση δεν πήρε, αρα επισήμως θεωρείτε υπό παραχώρηση.Όμως γράφεται τις τελευταίες μέρες κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ότι ο Μπιλ Κένράιτ με την σύμφωνη γνώμη του Φαρχάντ Μόσίρι  θα προσφέρουν συμβόλαιο παρόμοιο με αυτό που προτάθηκε στο Lukaku δεν γνωρίζουμε αν η φήμη ισχύει και ποια η αντίδραση του Κούμαν στην προκειμένη περίπτωση.

Aaron Lennon:Πίστευω ότι αν έρθει μια καλή πρόταση το καλοκαίρι παραχωρείται αλλά με τα πρόσφατα πρόβληματα που αντιμετώπισε είναι μάλλον δύσκολο.Πίστυεω θα μείνει και φέτος και θα προσπαθήσει να επανακάμψει.

Joel Robles:To ίδιο ισχύει και με τον Ισπανό αν έρθει μια καλή πρόταση το καλοκαίρι παραχωρείται αλλιώς θα μείνει ως δεύτερος.Προσωπικά δεν πιστεύω να του προταθεί ανανέωση ούτε ο ίδιος το πολυπιστεύει νομίζω.

Aiden McGeady:Σιγουρα θα φύγει αυτο το καλοκαίρι.Θεωρώ πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μείνει στην Πρέστον έκανε επιτέλους μια καλή σεζόν εκεί.Είχε επίσης δηλώσει ότι θέλει να μείνει στην Πρέστον.Η Έβερτον δεν ζητάει πολλά  2 εκατομμύρια έγραψε η Liverpool echo αρα είναι το πιθανότερο σενάριο.

Phil Jagielka:Του χρόνου που τελέιωνει το συμβόλαιο του θα είναι 35 χρονών.Εκείνος θέλει να συνεχίσει αλλά πρέπει να κάνει καλύτερη σεζόν για να πείσει τον Κούμαν.Σε αυτές τις ηλικίες παίζει μεγάλο ρόλο πως εμφανίζεται ο παίκτης μετά το καλοκαιρι.

Gareth Barry:Εδω η εκτίμηση του Κούμαν είναι δεδομένη και όπως γράψαμε δεν παραχωρείται φέτος αλλά του χρόνου δύσκολο να πείς θα είναι 37 χρονών.Εκτος αν εντυπωσιάσει μεσα στην ερχόμενη σεζόν δύσκολα θα παραμείνει.

Matthew Penninghton:Πήρε κάποιες ευκαιρίες νομίζω η φετινή χρονιά θα είναι το κριτήριο για αυτον.

αφησε ενα σχολιο