1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο Λούκα Ντίν μιλάει

Ο Λούκα Ντίν μιλάει στους οπαδούς της Έβερτον

Η φόρμα του στην Everton από το Δεκέμβριο δεν έχει βελτιωθεί από τότε που ο κόσμος ασκεί μεγαλύτερη πίεση στο πρόσωπο του Marco Silva.

Ο Lucas Digne, ωστόσο, έχει κάνει έναν όρκο στο fanbase, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της λέσχης, δηλώνοντας ότι οι παίκτες αφιερώνουν τους εαυτούς τους στην επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων και την εξασφάλιση ενός ισχυρού τερματισμού της σεζόν.
Για να συμβεί αυτό, η Everton θα πρέπει να ανατρέψει μια σειρά από φόρμα που έχει δώσει 11 πόντους σε 14 παιχνίδια και θα αρχίσει να κλείνει το χάσμα με τη Wolverhampton Wanderers και τη Watford.
Οι δύο πλευρές κατέχουν  ένα πλεονέκτημα έξι και τεσσάρων βαθμών πάνω μας, αλλά θα πρέπει να το ανατρέψουμε – και είτε η Μάντσεστερ κερδίσει το FA Cup και πληρούν οι προϋποθέσεις για την Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος  τότε η έβδομη θέση θα αρκούσε για να κερδίσουμε μια θέση στο Europa League .
“Ξέρουμε πού πρέπει να εργαστούμε και το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε μαζί με τους οπαδούς”, δήλωσε ο Digne. “Δίνουμε τα πάντα στην εκπαίδευση και θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

πηγή: Vital Everton 

αφησε ενα σχολιο