1. Αρχική
 2. /
 3. Άρθρα
 4. /
 5. Λίγα λόγια για τον

Λίγα λόγια για τον Σαμ Άλαρνταϊς

Ο Σαμ Άλαρνταϊς αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.Η ομάδα μας σε μια ασυνήθιστη κίνηση ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ότι αναμένεται στο USM Finch farm για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Το Greek-toffees σας παρουσιάζει με λίγα λόγια το βιογραφικό το νέου προπονητή της ομάδας μας.

 • Από
  το 1991 μέχρι σήμερα, ο Big Sam δούλεψε ως πρώτος προπονητής σε Μπλάκπουλ,
  Νοτς Κάουντι, Μπόλτον, Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ, Σάντερλαντ, Κρίσταλ Πάλας
  και εθνική Αγγλίας,
 • Το προπονητικο του ξεπέταγμα ήταν με την Μπόλτον που την ανέβασε στην Πρέμιερ λιγκ και την οδήγησε ως την Ευρώπη.Κατάφερε μάλιστα να προσελκύσει μεγάλα ονόματα στην ομάδα όπως ο Anelka και ο Jay Jay Okocha 
 • Ο Άλαρνταϊς είναι ένθερμος υποστηρικτής της αθλητικής επιστήμης και χρησιμοποιεί τεχνολογία και καινοτόμες τεχνικές για την καθοδήγηση των ομάδων του όπως η ηλεκτρονική ανάλυση επιδόσεων και η γιόγκα. Οι πρώην παίκτες ανέφεραν την προετοιμασία του ως την κύρια δύναμή του, που επιτρέπει στις ομάδες του να έχουν καλύτερη οργάνωση και αμυντική σταθερότητα.
 • Δεν έχει γνωρίσει ποτέ του τον υποβιβασμό απο την Πρέμιερ λιγκ με κάποια ομάδα διατηρόντας στην κατηγορία ομάδες όπως η Μπλάκμπερν,η Σάντερλνατ και η Κρίσταλ Πάλας.
 • Μελανό σημείο στην καρίερα του η απόλυση του απο την Εθνική Αγγλίας όταν ρεπόρτερ της Daily Telegraph,
  προσποιούμενοι τους επιχειρηματίες, συναντήθηκαν με τον Αλαρντάις ο
  οποίος βιντεοσκοπήθηκε να τους δίνει συμβουλές σχετικά με τον τρόπο που
  μπορούν να παρακάμψουν κανόνες της FA που αφορούν μεταγραφικές
  υποθέσεις.αφησε ενα σχολιο