1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ούτε γάτα ούτε ζημιά

Ούτε γάτα ούτε ζημιά

31 του μηνός οι μεταγραφές σταματάνε για το χειμερινό διάστημα. Η ομάδα μας δεν έχει κάνει ούτε μία μεταγραφή. Κοιτάξτε ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!!!Δεν λέω να δώσουμε αλόγιστα χρήματα όπως με το καλοκαίρι και το μπαράζ μεταγραφών σε ρολίστες παίκτες. Ούτε καν έστω σαν δανεικό κάποιον να βοηθήσει στην παρούσα κατάσταση!

Δεν γνωρίζω αν έχουμε κάποια οικονομική τρύπα και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα. Αλλά δυστυχώς δεν βλέπω ενδιαφέρον ούτε από τον προπονητή που με τα βαίων και κλάδων των υποδεχτήκαμε (εγώ κρατάω πισινή για το όνομα Αντσελότι). Ας αφήσουμε το μεταγραφικό γιατί θα με πιάσει η απελπισία μου και δεν το θέλω..

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι, την εβδομάδα που μας πέρασε δεν αγωνιστήκαμε λόγω FA Cup. Όμως εδώ θα κάνω μία παρένθεση, μπράβο στην Shrewsberry που μπόρεσε και γύρισε το ματς από 0-2 σε 2-2…Εν αντιθέση με εμάς, που χάσαμε με κάτω τα χέρια από τους ίδιους παίκτες!Μα ίδιους λέμε τώρααα….Καλό είναι να βάζει τέτοια βιντεάκια ο Ιταλός για να τα βλέπουν οι δικοί μας, μπας και ντραπούνε? χαχαχα λέμε τώρα, αλλά μπας και οργανωθούν καλύτερα!

Επόμενο ματς με την ανεβασμένη Watford στο Λονδίνο, δεν είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι και βρίσκονται και στα up τους τώρα, στα τελευταία 9 παιχνίδια αριθμούν 2 ήττες ενάντια στην Aston Villa 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική και κόντρα στη Liverpool 0-2 και όλα αυτά ήταν εκτός έδρας! Στα υπόλοιπα έχει 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Όσον αφορά όμως τα εντός έδρας ματς έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία (Utd 2-0, Aston Villa 3-0, Wolves 2-0, Spurs 0-0) διόλου άσχημα αποτελέσματα με ομάδες από το top 8, εξαιρώ τους “χωριάτες”.Οι οποίοι παρεπιμπτώντος φτάνουν σε έναν τελικό, όπως και πριν λίγα χρόνια στο FA Cup. Όχι για να βλέπεται τι προσπάθειες κάνουν οι σύλλογοι για ένα τρόπαιο, σε αντίθεση με εμάς!

Ενημερωτικά για το μεθαυριανό ματς τα τελευταία 2 ματς, σύμφωνα με την στατιστική της PL έχουμε 2 ήττες με 1-0. Ας είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα!

αφησε ενα σχολιο