1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Επιστρέφουν παίκτες,αρχίζουν προπονήσεις

Επιστρέφουν παίκτες,αρχίζουν προπονήσεις

   Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Liverpool echo, παίκτες της Έβερτον, συμπεριλαμβανομένων των Richarlison, Bernard και Lucas Digne, πιστεύεται ότι επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς η ομάδα αναμένεται να αρχίσει προπονήσεις.

 

   Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι παίκτες της Έβερτον εγκατέλειψαν τη χώρα, όταν τα κυβερνητικά μέτρα οδήγησαν σε αναστολή, όλης της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας και σε γενικότερο κλείδωμα.Όμως τώρα επέστρεφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο αφού «ενθαρρύνθηκαν» από την ομάδα, καθώς τα σχέδια για την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ και των προπονήσεων είναι “προ των πυλών” και αναμένονται να οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες. 

  Πρόσφατες δηλώσεις των ανθρώπων της Premier League, επιβεβαίωσαν τη στάση τους να ολοκληρώσουν την τρέχουσα σεζόν και ελπίζεται ότι τα παιχνίδια θα επιστρέψουν τον επόμενο μήνα.Το Finch Farm, ωστόσο, εξακολουθεί να παραμένει εκτός ορίων για την πρώτη ομάδα, παρά το γεγονός ότι άλλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ άνοιξαν τις εγκαταστάσεις προπόνησής τους, με αυστηρά μέτρα κοινωνικής απόστασης. 

   Κυβερνητικοί αξιωματούχοι πρόκειται να πραγματοποιήσουν συνάντηση, με ανθρώπους της Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη εβδομάδα, για να συζητήσουν σχέδια ωστε να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα. Η Έβερτον θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα, με τους άλλες 19 ομάδες της Πρέμιερ λιγκ, για να υποβάλει διάφορες προτάσεις, για το Project Restart, με την κυβέρνηση να προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι η αθλητική δραστηριότητα θα συνεχιστεί σύντομα. 

  

  Η προθεσμία που έδωσε η UEFA για οριστικές αποφάσεις, σχετικά με τα σχέδια για τα εγχώρια πρωταθλήματα, είναι το αργότερο ως τις 25 Μαΐου, που σημαίνει ότι σχετικά σύντομα θα έχουμε τις τελικές αποφάσεις.Αγκάθι δείχνει πως είναι αυτή την στιγμή το γεγονός ότι κάποιες ομάδες, όπως η Άστον Βίλα και η Μπράιτον διαφωνούν με την πρόταση να γίνουν οι αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα.

αφησε ενα σχολιο