1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. BLUE PUB: ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ

BLUE PUB: ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤHΡIΞΗ

Η Blue pub επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό,να σχολιάσει ότι συμβαίνει στην αγαπημένη μας ομάδα.

 Αυτή την περίοδο η ομάδα αντιμετωπίζει μια ιδιαίτερη κατάσταση λόγω της αφαίρεσης βαθμών που της επέβαλε η λίγκα και από εκεί που είχε βρει συνοχή και ηρεμία, επέστρεψε πάλι σε συνθήκες “πολέμου”. Το λέω αυτό διότι οι δέκα βαθμοί που μας αφαιρέθηκαν ως τιμωρία για οικονομικό έλλειμμα,μας έριξαν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και η μάχη για μια ακόμη μεγάλη απόδραση άρχισε πάλι απ’ την αρχή. Αφου δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι την προηγούμενη Κυριακή στο ματς με τη Man U,το αφήνουμε πίσω και θα ψάξουμε αντίδραση σήμερα νωρίς το βράδυ στο City Ground εναντίον της Nottingham.

 Ένα ματς που ταιριάζει πιο πολύ στα πλάνα του Dyche καθώς πρόκειται για ματς στο οποίο ο πιο “σκληρός” από τους δύο αντιπάλους θα πάρει το μέγιστο από το αυτό το ματς και ο Dyche είναι προπονητής που λατρεύει να παίζει τέτοια ματς. Πέρα απ’ το σημερινό παιχνίδι όμως ο μήνας που μόλις ξεκίνησε είναι ιδιαίτερα δύσκολος γιατί μας περιμένουν άλλα επτά δύσκολα παιχνίδια,το ένα εξ αυτών ιδιαίτερο και πολύ σημαντικό καθώς πρόκειται για τον προημιτελικό του Carabao cup εναντίον της Fulham,στα οποία θα πρέπει η ομάδα μας να πάρει απ’ το καθένα ότι καλύτερο μπορεί για να βγούμε γρήγορα από τη δύσκολη θέση που έχουμε βρεθεί για να μη ζήσουμε πάλι τις καταστάσεις των δύο τελευταίων σεζόν που σώσαμε την παρτίδα στο παρά ένα και τις δύο φορές.

 Εγώ απ’ την πλευρά μου θα πω υπομονή και στήριξη στην ομάδα μας η οποία και μέταλλο έχει και πολύ βαριά φανέλα και το έχει αποδείξει πολλές φορές αυτό και είμαι αισιόδοξος ότι για μια ακόμη φορά θα τα καταφέρει απέναντι σε όλους αυτούς που θέλησαν να εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους πάνω μας με σκοπό να διαφυλάξουν την “ακεραιότητα” της λίγκας.

 Ως τότε …… NIL SATIS NISI OPTIMUM

αφησε ενα σχολιο