1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Πόρτα στον Bolasie.

Πόρτα στον Bolasie.

Την εποχή αυτή, που οι περισσότερες ομάδες στην Premier League και όχι μόνο, προσπαθούν να ενισχυθούν, η Everton ακόμα προσπαθεί να ξεφορτωθεί τη σαβούρα που είχε γεμίσει με τις κακές επιλογές των τελευταίων ετών.

 Έτσι λοιπόν, έπειτα από τους Schneiderlin, Niasse, Martina, Garbutt σειρά παίρνουν και οι υπόλοιποι παίκτες που δεν υπολογίζονται. Πρώτος στη σειρά ο Yannick Bolasie, ο οποίος αν και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Σπόρτιγκ στη Λισσαβόνα, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από την ομάδα φέτος, δεν του επετράπη η συμμετοχή ούτε καν στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, με το πρόσχημα, ίσως, των μέτρων κατά του Covid-19.

Κατά την έναρξη της νέας σαιζόν όμως τα πράγματα ξεκαθάρισαν καθώς του δόθηκε εντολή να προπονείται με την U23 ως ότου βρεθεί νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Στα υπ όψιν πως δεν τα πήγε άσχημα φέτος στην Πορτογαλία, αγωνίστηκε 14 φορές στο πρωτάθλημα και άλλες 7 στο Europa League, σχεδόν σε όλες ως βασικός, αλλά η Σπόρτιγκ στο τέλος δεν ενεργοποίησε την ρήτρα που υπήρχε στην αρχική συμφωνία με την Everton, ώστε να αγοράσει τον Bolasie με έξι εκατομμύρια ευρώ.

αφησε ενα σχολιο