1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο Carlo Anceloti μπορεί

Ο Carlo Anceloti μπορεί με το δικό του brand name να γίνει μεγαλύτερο και από της ομάδας?

 Καλημέρα και καλό μήνα και όντως θα είναι ο καλύτερος μήνας των τελευταίων ετών!

Πριν αναφερθώ στα του club, θέλω να κάνω μίαν αναφορά όσον αφορά εμάς σαν Greek Toffees, μετά από πολλά χρόνια καταφέραμε και φτιάξαμε ένα δικό μας κανάλι ώστε να μπορούμε να σχολιάζουμε για την ομάδα μας. Εύκολο δεν ήταν όσο δείχνει, όμως παρόλα αυτά έγινε πράξη με την θέληση των ατόμων που το τρέχουν. Είμαι περήφανος που ανήκω σε αυτό το γκρουπ των ανθρώπων, τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια γράφω στο blog και σας παραθέτω κυρίως τις απόψεις μου και όχι τόσο τα νέα των αγώνων, με τη δική μου οπτική γωνία. Θα συνεχίσουμε και θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι μέσα από τα δικά σας σχόλια!

Πάμε τώρα στα της ομάδας μας, ο James είναι ένα βήμα πριν κλειδωθεί η μεταγραφή του σε μας, για το πιον του παίκτη δεν θα αναφερθώ, όλοι λίγο πολύ έχουμε διαβάσει ή έχουμε δει κάποια παιχνίδια του, ο Allan διάβαζα χθες βράδυ ναι μεν είναι ένα βήμα για να κλείσει σε εμάς όμως, υπάρχει ένα ΟΜΩΣ, ο βραζιλιάνος δε θέλει 2.5 εκατ. € το χρόνο συμβόλαιο αλλά 1 εκατ.€ παραπάνω και εκεί λίγο κολλάει το ζήτημα της μεταγραφής, το οποίο ελπίζω και θα λυθεί εντός των επόμενων ωρών!

Τελευταία μεταγραφική σειρήνα είναι το όνομα του Doucoure από την Watford, η οποία Everton προσφέρει 30 εκατ. λίρες αλλά οι Λονδρέζοι θέλουν ένα boost για κάτι παραπάνω, πόσο δεν ξέρω…αλλά όχι πολλά. Ανταγωνιστής στο όλο concept μπήκε και η Monaco η οποία όμως δίνει 20 εκατ. λίρες και απέχει πάρα πολύ από το αρχικό ποσό. Ο Γάλλος θέλει να έρθει στην ομάδα και ελπίζω ως το τέλος της εβδομάδας να έχουμε κλείσει και τους 3 σημαντικότατους μεταγραφικούς στόχους μας! Όλα αυτά ξέρετε γιατί γίνονται? Γιατί υπάρχει ένα όνομα που λέγετε Carlo Anceloti, χωρίς να θέλω να θίξω το όνομα των toffees, ο Anceloti είναι ένα brand name που ελκύει σημαντικούς ποδοσφαιριστές από το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. 

Χθες ανέβασε στο instagram ο Walcott ότι είναι πολύ χαρούμενος που αγωνίζεται με την ομάδα μας και είναι πολύ περήφανος γι’ αυτήν, διότι από μικρός την υποστήριζε και ήθελε κάποια στιγμή να αγωνιστεί με τα μπλε. Στο story που ανέβασε σχολίασε ο Evra ότι η Everton είναι η μοναδική ποδοσφαιρική οικογένεια στην Premier League και η απάντηση του Walcott ήταν ότι δεν απέχει πολύ από αυτή την πραγματικότητα!

Οπότε καταλαβαίνεται τι αποδυτήρια έχουμε και πόσο ενωμένοι είμαστε ως club και αυτό το είπε ένας πρώην αντίπαλός μας που δεν πάτησε ποτέ το χορτάρι του Goodison Park, αλλά όταν μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά χρίζεται ειδικής μνίας! Η ομάδα μας με αυτές τις 3 προσθήκες στα χάφ ανεβαίνει πολύ σε level που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, θα αλλάξει το status της ομάδας κατά πολύ! Λίγη υπομονή ακόμα και τα ευχάριστα θα έρθουν σύντομα!

αφησε ενα σχολιο