1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο Cilessen στο κυνήγι

Ο Cilessen στο κυνήγι των μπλε

Σύμφωνα με την Daily Star ο Andre Gomez είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν στην Everton, με το ποσό να κυμαίνεται ακόμα και σε λιγότερο από 30 εκατ. €.

Όμως ένα νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι ένα ενδεχόμενο back-up του Pickford θα ήταν ο Cilessen, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα λόγω του Ter Stegen. Φυσικά όμως μην ξεχνάμε ότι πήραμε από την Huddershfield με ελεύθερη μεταγραφή τον Jonas Lossl. Στην διεκδίκηση του παίκτη είναι και η (μαντέψτε…) West Ham!!!!!!Τα ερωτήματα που θέτω είναι:

1) Γιατί ψαχνόμαστε (αν ψαχνόμαστε) για ένα όνομα που θα είναι 2ος ή 3ος και να δώσουμε τόσα (όσα είναι, ακόμα και 1€) χρήματα!

2) Γιατί τέτοιο κόλλημα με τους παίκτες της Barcelona, δεν αντιλέγω, σπουδαίο κλαμπ είναι και έχει και παικταράδες, αλλά είτε αρχίζουμε να γινόμαστε κάτι σαν παράρτημα της ή απλός έχουμε βάλει πλώρη να κυνηγάμε ότι γίνεται από τη συγκεκριμένη ομάδα!

3) Γιατί σε όσα μεταγραφικά σενάρια διαβάζω φέτος παντού βλέπω και μια West Ham???Τόσο πολύ μας ζηλεύει ή εμείς??Έχω μπερδευτεί!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

αφησε ενα σχολιο