1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Το αντίο του Cleverley.

Το αντίο του Cleverley.

Με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία, ολοκληρώθηκε μια μεταγραφή που είχε συμφωνηθεί εδώ και καιρό, αυτή του Cleverley στη Watford.

O Αγγλος μέσος είχε μετακινηθεί τον Ιανουάριο στη Watford ως δανεικός, όμως υπήρχε μια ρήτρα στο συμβόλαιο του που ήθελε τη Watford να αγοράζει τον Cleverley από την Everton στην περίπτωση που ο παίκτης συμπλήρωνε 9 εμφανίσεις, κάτι που συνέβη πολύ σύντομα, ενώ ο Cleverley αγωνίστηκε 17 φορές για τη Watford.

Εκτός της ρήτρας όμως οι άνθρωποι της νέας του ομάδας έμειναν αρκετά ευχαριστημένοι από τον παίκτη. Μιλώντας για την αποχώρηση του από το Λίβερπουλ ο Cleverley δήλωσε:

“Όταν θα κοιτάζω πίσω στην καριέρα μου θα έχω να λέω πως έπαιξα στην Everton, στην Aston Vila και στη Manchester United, τρεις από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αγγλίας, και θα είμαι πολύ περήφανος γι’αυτό. Πριν έρθω ήξερα πόσο ιστορικό μέρος είναι το Goodison Park και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργείται.

Έκανα αρκετούς φίλους εδώ, ο πρόεδρος είναι φοβερός, και σέβομαι ιδιαιτέρως τους δύο μάνατζερ με τους οποίους συνεργάστηκα. Αλλά όπως έγινε και στη Manchester United, ένιωσα πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσω.

Μίλησα με τον μάνατζερ τον Ιανουάριο και του έδωσα να καταλάβει πως δεν είμαι από τους πιο υπομονετικούς ανθρώπους και θα ήταν το καλύτερο για όλους μας να φύγω και να συνεχίσω την καριέρα μου αλλού.

Μια-δυο ομάδες ενδιαφέρθηκαν εκτός της Watford αλλά αυτή ήταν η επιλογή μου, και ευτυχώς πήγαν όλα καλά, και πλέον ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα χρονιά.

Είναι ένας σύλλογος που αναπτύσσεται, ξεκινώντας από τους ιδιοκτήτες, όλα τα μέλη του συλλόγου έχουν τη φιλοδοξία να δουν την ομάδα να εξελίσσεται, και εγώ προσωπικά, θα παίζω τα Σάββατα, και για έναν επαγγελματία αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω την Everton που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε έναν τόσο σημαντικό σύλλογο.

Δυστυχώς, δε δούλεψε και δεν είδαν το καλύτερο που μπορούσα, αλλά καλή τύχη στο μέλλον, θα παρακολουθώ πάντα τα αποτελέσματα της ομάδας και ελπίζω να συνεχίσουν να βελτιώνονται!”

Εμείς δεν έχουμε κάτι άλλο παρά να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του στην ομάδα και να του ευχηθούμε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

αφησε ενα σχολιο