1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Νέο συμβόλαιο για τον

Νέο συμβόλαιο για τον Conor McAleny.

Ο McAleny κάνει το ντεμπούτο
 του στο Emirates.

Ο 21 ετών επιθετικός της ομάδας, Conor McAleny, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα, καθώς το συμβόλαιο του έληγε σήμερα.

Ο McAleny βρίσκεται από τα 11 του στην ομάδα και πέρυσι είχε δοθεί στην Brentford ως δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, ωστόσο έσπασε το πόδι του στην αρχή της σαιζόν και έχασε σχεδόν όλη την περσινή χρονιά. Επανεμφανίστηκε προς το τέλος της σαιζόν σε αγώνες της U-21 και στην τελευταία αγωνιστική στον πάγκο της ομάδα, χωρίς όμως να αγωνιστεί.

Ο Roberto Martinez μίλησε μαζί του και τον επιβεβαίωσε πως βρίσκεται στα πλάνα του και θέλει να ανεβάζει παιδιά από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα, και αυτό ήταν αρκετό για να πειστεί και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!

Ο McAleny έκανες το ντεμπούτο του εναντίον της Arsenal το 2011 και έπειτα από μια εβδομάδα έκανε την δεύτερη και τελευταία συμμετοχή του σε αγώνα της Premier League, εναντίον της Norwich City.

Ο McAleny ήταν ένας από τους πιο γρήγορους νέους του Liverpool, και σε μικρή ηλικία είχε κερδίσει αρκετά μετάλλια σε τοπικούς σχολικούς αγώνες.

Προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα που το παιδί αυτό βρήκε τον δρόμο του και πλέον δεν αναφέρεται στη στήλη με τις ακαδημίες, αλλά στα νέα της ομάδας!

αφησε ενα σχολιο