1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο DAVIES

ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο DAVIES

 Ο Tom Davies δεν ανανέωσε στην Έβερτον το καλοκαίρι που μας πέρασε και αναζήτησε άλλη ομάδα πιο συγκεκριμένα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, για την επανεκκίνηση της καριέρας του. Αν και με τις εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια μάλλον δεν θα λείψει σε κανέναν, τα σχόλια του που εξηγούν γιατί έφυγε από την Έβερτον έχουν ενδιαφέρον.

 Ο 25χρονος μέσος είπε στο Stadium Astro “Είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του όταν αλλάζουν συνεχώς και υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται και φεύγουν και προσπαθείς να κάνεις σχέσεις με διαφορετικούς συμπαίκτες, διαφορετικούς προπονητές, διαφορετικούς σχηματισμούς. Για μένα, νομίζω ότι Η σταθερότητα είναι ένα μεγάλο πράγμα που χρειάζομαι και απλώς γνωρίζω ότι ταιριάζω σε μια ομάδα και θέλουν να είμαι εδώ για τον παίκτη που είμαι. Αυτό σου δίνει στη συνέχεια την αυτοπεποίθηση να εκφραστείς στο γήπεδο.”

 Ο Davies συνέχισε λέγοντας “Πάντα έβλεπα τον εαυτό μου ως μέσου τύπου box-to-box. Όταν μπήκα για πρώτη φορά στην ομάδα στην Έβερτον, αφορούσε περισσότερο την επιθετική πλευρά και θα έπαιζα πολύ πιο επιθετικά από το προηγούμενο. λίγα χρόνια όπου έπεσα σε έναν βαθύτερο ρόλο. Εκεί με βλέπω να παίζω [προχωρημένος] και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το έχει παρατηρήσει και σε μένα”

 “Ήταν ένα φυσικό βήμα για μένα και χάρηκα που έκανα γιατί θέλω να φροντίσω πρώτα τον εαυτό μου και να βάλω την καριέρα μου πρώτα. Νομίζω ότι το έκανα με το να έρθω εδώ,  Είναι πάντα δύσκολο να φύγεις από τον πρώτο σου σύλλογο και τον παιδικό σου σύλλογο, αλλά είναι μια (απόφαση|) που είμαι χαρούμενος που την πήρα και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ.

 

αφησε ενα σχολιο