1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. DOUCOURE:ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΑΝ ΕΜΕΝΕ

DOUCOURE:ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΑΝ ΕΜΕΝΕ

 Ο Abdoulaye Doucoure επιτέθηκε στον πρώην προπονητή του Frank Lampard και υποστήριξε ότι θα έφευγε από την Έβερτον αν ο πρώην προπονητής του έμενε μερικές εβδομάδες ακόμα στην ομάδα.

 Ο 30χρονός διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μάλι είπε συγκεκριμένα “Αν ο προηγούμενος προπονητής είχε μείνει μερικές εβδομάδες παραπάνω, θα είχα φύγει. Ήταν αδύνατο να μην παίξω για ένα χρόνο, αλλά νομίζω ότι μαζί του, αυτό ήταν το σχέδιο“, παραδέχτηκε αρχικά ο 30χρονος στο The Athletic. Ο Abdoulaye Doucouré συνέχισε. Ακόμα και όταν προπονήθηκα καλά και ήμουν φρέσκος, δεν νομίζω ότι θα με έβαζε στην ομάδα. Ήταν σαν να είχε κάτι προσωπικό εναντίον μου. Ήξερα ότι αν ο σύλλογος άλλαζε προπονητή, θα είχα ξανά μια ευκαιρία. Οπότε έπρεπε να σκύψω το κεφάλι μου και να περιμένω την ευκαιρία μου και μου βγήκε καλά.”

 “Ήταν δύσκολο γιατί ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που δεν έπαιξα όσο ήθελα, ειδικά για λόγους που δεν ξέρω“, πρόσθεσε.Ήμουν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες στην ομάδα και κάποιος που πάντα έδινε τα πάντα, οπότε το να μην μπορώ να βοηθήσω την ομάδα σε κακές στιγμές που χάναμε πολλά παιχνίδια στη σειρά ήταν τόσο δύσκολο. Η τοξική σχέση του προπονητή με τον παίκτη έφτασε στο σημείο βρασμού τον Ιανουάριο, όπου έπρεπε να τους χωρίσουν μετά την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Σαουθάμπτον.

 Μετά την απόλυσή του Lampard ο Doucoure “ζει” ξανά και δεν κρύβει το γεγονός ότι η περασμένη σεζόν του δίδαξε μερικά πράγματα. Ήταν μια μακρά σεζόν με σκαμπανεβάσματα. Για μένα προσωπικά, ήταν μια πρόκληση, αλλά με βοήθησε να αναπτυχθώ και να πετύχω περισσότερες επιτυχίες. Από τότε που ήρθε ο νέος προπονητής, έγινε πολύ σκληρή δουλειά από όλους και αξίζαμε να μείνουμε όρθιοι. Ήμουν πολύ κοντά (να φύγω) αλλά ήμουν χαρούμενος που μείνω και βοήθησα την Έβερτον“.

 Υπό τον Lampard, ο Doucouré ξεκίνησε μόλις 2 παιχνίδια μεταξύ Αυγούστου και Ιανουαρίου.

αφησε ενα σχολιο