1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. DYCHE:ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΘΗΝΑ

DYCHE:ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΘΗΝΑ

 Ο Sean Dyche ξεκαθάρισε ότι η Έβερτον δεν θα πουλήσει παίκτες φθηνά αυτή την μεταγραφική περίοδο γιατί η ομάδα έχει πλέον υπό έλεγχο τα οικονομικά της.

 Ο Άγγλος προπονητής είπε: «Απλώς δεν νομίζω ότι είμαστε σε αυτόν τον σημείο αυτή τη στιγμή, δεν χρειάζεται να είμαστε σε αυτόν το σημείο (να πουλάμε παίκτες φτηνά). Νομίζω ότι ο σύλλογος μπορεί τουλάχιστον να ελέγξει τα οικονομικά του αυτή τη στιγμή. Σίγουρα δεν μου είπαν ότι πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο εκτός από αυτό που κάνουμε, να συγκεντρωθούμε στην ομάδα και να κερδίζουμε παιχνίδια».

  Το καλοκαίρι,ο νεαρός επιθετικός Tom Cannon πουλήθηκε την τελευταία ημέρα λήξης των μεταγραφών και αυτό μάλλον βοήθησε οικονομικά o Dyche είπε σχετικά: «Μερικά από τα αυτά που κάναμε στην τελευταία μας μεταγραφική περίοδο μας αποζημιώνουν τώρα. Γιατί προφανώς είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Ορισμένες από τις αποφάσεις των συμβολαίων ήταν αναγκαίες. Οι οπαδοί ρωτούσαν γιατί αφήναμε αυτόν τον παίκτη να φύγει, υπάρχει λόγος… [Και] Οι συμφωνίες μας έπρεπε να διαμορφωθούν για το μέλλον λόγω της οικονομικής μας κατάστασης. Όσο και αν το να το περικόψουμε και να το εξομαλύνουμε και να το διαχειριστούμε ήταν άβολο, και εξακολουθεί να είναι, άλλα με μια διαφορετική μορφή τώρα».

 Ο Dyche επεσήμανε επίσης ότι έπρεπε να μείνει με μια ομάδα που να είναι ανταγωνιστική και, ενώ αναγνώρισε ότι το ρόστερ του δεν ήταν αρκετά μεγάλο για να αντέξει άνετα πολλούς τραυματισμούς, πιστεύει ότι μπορεί να συνεργαστεί με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Είπε: “Θέλουμε να κρατήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας και νομίζω ότι ο σύλλογος το γνωρίζει αυτό. Έχουμε αποδυναμώσει την ομάδα, τη φτάσαμε σε σημείο που οι τραυματισμοί την επηρεάζουν, αλλά βρίσκουμε τρόπο σε αυτές τις περιόδους. Μπορείς να κάνεις περικοπές μέχρι να φτάσεις που θα πεις ” Χρειαζόμαστε ακόμα ένα σύνολο παικτών που να είναι ανταγωνιστικοί” και νομίζω ότι το έχουμε καταφέρει, οι τραυματισμοί απλώς δεν βοηθούν“.

αφησε ενα σχολιο