1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. DYCHE:ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΦΥΛΑΚΑΣ

DYCHE:ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΦΥΛΑΚΑΣ

 Ο Sean Dyche είπε σημαντικές αλήθειες παραδέχθηκε πράγματα που δύσκολα θα έλεγε κάποιος προπονητής, κερδίζοντας την συμπάθεια και δήλωσε ότι είναι φύλακας της ομάδας.

  Όταν ρωτήθηκε αν ο ιδιοκτήτης Farhad Moshiri ο οποίος συμφώνησε να πουλήσει ολόκληρο το μερίδιο του 94,1% στο κλαμπ στην 777 Partners  έχει έρθει σε επαφή μαζί του, ο Dyche είπε: «Ακριβώς το ίδιο όπως κάνει πάντα. Πάντα στέλνει μηνύματα και ήταν απλώς για να πει φανταστικό αποτέλεσμα, είναι το ίδιο από τότε που τον γνώρισα. Τον συνάντησα στο Μονακό πέρυσι και υπήρξαν μερικά μηνύματα και τηλεφωνικά μηνύματα. Ήταν ακριβώς το ίδιο.”

   Σε ερώτηση αν φιλοδοξούσε να απελευθερωθεί από τη φήμη του «πυροσβέστη», ο 52χρονος αναγνώρισε ωμά ότι μπορεί να μην του είχαν παραδοθεί τα ηνία στην Έβερτον αν όλα ήταν καλά. Ο Dyche είπε: «Αναμφισβήτητα δεν θα είχα αυτή τη δουλειά αν ήταν όλα ρόδινα. Δεν μειώνω τον εαυτό μου. Φαντάζομαι ότι θα ήθελαν έναν πιο μοντέρνο προπονητή. Τι θα κάνω, να κλάψω; Δέχεσαι μερικά χτυπήματα και μετά παίρνεις υπέροχα πράγματα όπως την περασμένη εβδομάδα, κερδίζοντας τρία παιχνίδια συμπεριλαμβανομένου του ντέρμπι».

 Ο Dyche συνέχισε λέγοντας “Το ντόπιο συναίσθημα φαίνεται να σκέφτεται, «αυτό είναι, λύθηκε». Δεν είναι έτσι, υπάρχουν πολλά να κάνουμε. Από τότε που βρίσκομαι εδώ προσπάθησα να φέρω την πραγματικότητα αυτό που αποκαλώ «γραμμή της αλήθειας» σε κάθε σύλλογο. Υπάρχει ακόμα μια αλήθεια στην κατάσταση ότι αυτός ο σύλλογος δεν είναι εκεί που ήταν οικονομικά πριν από τρία ή τέσσερα ή πέντε ή έξι χρόνια όταν μπήκαν νέα χρήματα, είναι ξεκάθαρο ότι δεν είμαστε εκεί. Έγινε μια προσπάθεια να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο και προφανώς έπρεπε να πληρώσουν ένα τίμημα. Θα μπορούσα να σας ρίξω στάχτη στα μάτια και να πω ότι θα τα πάμε περίφημα και θα κερδίσουμε τα πάντα, αλλά και πάλι δεν είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.

 Ο 52χρονος προπονητής συνέχισε να αποκαλύπτει την κατάσταση που βιώνει στην ομάδα: “Είναι μια διαδικασία οικοδόμησης και είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία οικοδόμησης για μένα γιατί μαζεύω τα κομμάτια των άλλων και προσπαθώ να αντιμετωπίσω τις αφαιρέσεις πόντων και κάθε είδους αναποδιά. Αυτή είναι η δουλειά που έχω, άλλαξε ριζικά από τη δουλειά που ανέλαβα. Υπήρξε μια τεράστια αλλαγή. Όμως, προσαρμοζόμενοι και εστιάζοντας ξανά στις νέες προκλήσεις, καταφέραμε να παραμείνουμε πιστοί στον σκοπό της φροντίδας του ποδοσφαιρικού συλλόγου. Είμαι μόνο φύλακας. Θα υπάρχει μια άλλη εκδοχή μου εδώ. Μπορώ να κάνω μόνο το δικό μου κομμάτι για να το κάνω καλύτερο. Προσπαθώ να είμαι αυθεντικός. Είναι πιο εύκολο να πεις την αλήθεια όταν κερδίζεις παρά όταν δεν κερδίζεις»

 

αφησε ενα σχολιο