1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. DYCHE:ΕΛΠΙΖΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

DYCHE:ΕΛΠΙΖΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

 Ο Sean Dyche δεν είναι ευχαριστημένος από την δραστηριότητα της ομάδας την μεταγραφική περίοδο που μόλις τελείωσε και παρόλο που δείχνει αισιόδοξος δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την απογοήτευση του.

 Αναλυτικά είπε: «Ελπίζαμε να κάνουμε περισσότερα στις μεταγραφές, αλλά προφανώς όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση στην αγορά, πώς προσπαθούμε να πετύχουμε συμφωνίες, δεν πήραμε αυτό που θέλαμε και ο Alex Iwobi μας άφησε. κρίμα γιατί πιστεύω ότι είναι κορυφαίος παίκτης. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια πέρα ​​από την κατάστασή μας. Αλλά ούτως ή άλλως, λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, όταν όλοι επιστρέψουν σε φόρμα, νομίζω ότι θα δούμε μια ομάδα που θα είναι και πάλι ανταγωνιστική».

 Ερωτηθείς πόσο κοντά ένιωθε ότι ο σύλλογος έφτασε στην απόκτηση ενός από τους βασικούς στόχους της ομάδας του Wilfrad Gnonto, ο Dyche είπε: «Δεν ήμασταν αρκετά κοντά σε καμία κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι ορισμένες παράμετροι και κατευθυντήριες γραμμές είναι εκεί που βρισκόμαστε. Ο σύλλογος δεν είναι εκεί που ήταν πριν από δύο ή τρία χρόνια, αυτό είναι προφανές. Πάντα σκεφτόμουν, διαχειρίζεσαι ότι μπορείς, διαχειρίζομαι την πραγματικότητα. Η μεταγραφική περίοδος είναι νέα, όταν όλοι είναι σε φόρμα και κοιτάξετε την ομάδα μας, υπάρχουν ακόμα μερικοί πολύ καλοί παίκτες εδώ, και είναι αρκετοί από αυτούς. Μερικές φορές αυτό παραβλέπεται. Πιστεύω σε αυτό που υπάρχει εδώ και πιστεύω στους παίκτες που έχουμε εδώ. Μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν πιστεύω ότι έχουμε αποδώσει πολύ καλύτερα από αυτό που πήραμε πίσω, αλλά δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε μεγάλες εμφανίσεις».

αφησε ενα σχολιο