1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. DYCHE:ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

DYCHE:ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

 Ευχαριστημένος από την νοοτροπία των παικτών δήλωσε ο Sean Dyche μετά την χθσεσινή ισοπαλία στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, αλλά και για την κατάσταση των 2 τραυματιών του αγώνα.

 “Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τη νοοτροπία των παικτών. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες από εμένα, καμία δικαιολογία από αυτούς“, είπε ο Dyche, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο Dominic Calvert-lewin και ο Nathan Patterson υπέστησαν τραυματισμούς στο μηριαίο. “Αυτή είναι η πρόκληση ακριβώς μπροστά μας. Τους είπα στο ημίχρονο. Δεν πρόκειται για σχήματα και τακτικές, αλλά για την νοοτροπία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γι ‘αυτούς, όλοι πήραμε την ανταμοιβή για τη σωστή αλλαγή νοοτροπίας και την προσπάθεια και ποτέ δεν χάσαμε την πίστη ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε. Το χρειαζόμαστε για την επόμενη εβδομάδα, προφανώς, αλλά είναι μια νοοτροπία που έχω μεγαλώσει και εγώ.”

 Σε σχέση με την κατάσταση των 2 παικτών που τραυματίστηκαν είπε “Είναι πολύ νωρίς. Θα περιμένω τουλάχιστον μέχρι αύριο το πρωί, ίσως τη Δευτέρα για να δω πώς θα είναι”

 Μιλώντας για την πορεία της ομάδας ως τώρα είπε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την ομάδα. Δείχνει ένα ισχυρό σημάδι του τι έχει γίνει η ομάδα. Υπήρξε πολύς θόρυβος γύρω από τον σύλλογο (σ.σ όταν πήγε στην ομάδα τον Ιανουάριο) και το ηρεμήσαμε λίγο. Υπήρχε πολύς θόρυβος για την ομάδα, μας έλειψαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες – ένας ήταν ο Dom, οπότε υπήρχαν πολλοί Ο θόρυβος γι ‘αυτόν. Υπήρξαν πολλές προκλήσεις, δεν με ενοχλεί να δικαιολογώ. Λοιπόν, το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε; Δεν ήταν για το “αλίμονο μας” ήταν για το “τι μπορούμε να κάνουμε για να κερδίζουμε αυτό το παιχνίδι;

 

αφησε ενα σχολιο