1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. DYCHE:ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΟΛΗ ΤΗΝ

DYCHE:ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

  Ενοχλημένος από την εικόνα και την απόδοση της ομάδας ο Sean Dyche είπε μεταξύ άλλων για το βαρύ χθεσινό 4-0 από την Άστον Βίλα ότι θα μπορούσε να αλλάξει όλη την ομάδα στο ημίχρονο. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του James Tarkowski

 Αναλυτικά ο Άγγλος τεχνικός είπε:«Θα μπορούσα να είχα βγάλει ολόκληρη την ομάδα στο ημίχρονο.Η Βίλα ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα. Ήμασταν πολύ μακριά από αυτούς, ήμασταν πολύ μακριά από την περασμένη εβδομάδα όπου παίξαμε πολύ καλά. Αυτό ήταν μια έκπληξη για μένα. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά μου θύμισε την περσινή σεζόν, όταν δεχθήκαμε ένα γκολ και μυρίζεις ότι οι παίκτες γίνονται soft πολύ γρήγορα. Δέχεσαι άλλο ένα και όλοι κοιτάζονται μεταξύ τους. Πρέπει να αποδεχτείς μια συλλογική πτώση , δύσκολα μπορώ να διαλέξω έναν παίκτη που να ήταν κάπου κοντά σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Η Βίλα μάλλον είχε το αντίστροφο. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα μάθουμε από αυτό πολύ γρήγορα και η νοοτροπία θα είναι πιο δυνατή στο μέλλον».

 Πάνω κάτω στο ίδιο μήκος κύματος και ο James Tarkowski που δήλωσε στο Sky Sports “Ξεκινήσαμε ΟΚ και μετά από περίπου επτά λεπτά συνθηκολογήσαμε. Είδα κακή γλώσσα του σώματος. Δεν νομίζω ότι είναι έλλειψη προσπάθειας, δεν είναι σαν να μην τρέχει κανείς, ίσως απλώς κακή πειθαρχία στο σχήμα μας και ανοίξαμε. Κάθε γκολ για μένα είναι απαίσιο. Δεν τα έχω ξαναδεί ακόμα, αλλά εκείνη τη στιγμή μου φάνηκαν απαίσια”

 

1 Response

αφησε ενα σχολιο