1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. DYCHE:ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

DYCHE:ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Sean Dyche είπε για την πρώτη νίκη στην Πρεμιερ λιγκ φέτος επι της Μπρέντφορντ πως είχε μια καλή εβδομάδα και προπονητικά αλλά επίσης και μια καλή συζήτηση με τους παίκτες που τους ζήτησε να “αλλάξουνε την ιστορία”.

 Ερωτηθείς για τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με 1-3 με αντίπαλο την Μπρέντφορντ ο 51χρονος Άγγλος προπονητής των μπλε είπε: «Κάναμε λίγη δουλειά την εβδομάδα μαζί τους, όχι μόνο προπονητική, αλλά μια καλή κουβέντα μαζί τους(σ.σ με τους παίκτες). Κάποια πράγματα βγήκαν στην επιφάνεια και απλά είχε αυτή την αίσθηση της «ιστορίας της Έβερτον»… και αρχίζεις να την ακολουθείς. Είπα ότι είμαστε εμείς που αλλάξουμε την ιστορία, άρα αυτό είναι. Τέλος. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είστε όλοι αρκετά έμπειροι, όλοι έχετε παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ, όλοι ξέρετε πώς λειτουργεί. Είπα: «Παιδιά, εμείς είμαστε που αλλάζουμε την ιστορία. Ας το κάνουμε σωστά.» Αυτό ήταν το ένα πράγμα. Και το άλλο ήταν η ιδέα της επαγγελματικής απόλαυσης.”

 Συνέχισε λέγοντας “Είναι δύσκολο, η σύγχυση του να παίζεις καλά και να μην παίρνεις αποτελέσματα. Είχαμε πολλές δύσκολες στιγμές πριν από αυτό, είπα να δούμε όλες τις δύσκολες στιγμές που είχατε τα τελευταία δύο χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του τέλους της περασμένης σεζόν. Εκεί μεγαλώνεις. Θα πρέπει να υπάρχει η ωριμότητα εντός γηπέδου από τις εμπειρίες τους για να πάτε και να παίξετε υπό πίεση. Νόμιζα ότι ήταν στην απόδοση κόντρα στην Μπρέντφορντ, αυτός ο τρόπος να παίζεις υπό πίεση, και να κάνεις όλα τα σωστά πράγματα… οπότε είναι ευχάριστο για μένα που το ενίσχυσαν με τη δική τους απόδοση και πήραν τη δική τους ανταμοιβή. Μερικές φορές, μπορείς να προπονήσεις όσο θέλεις, στο τέλος της ημέρας ήταν μια ομάδα ανθρώπων που έδωσαν τα πάντα στον σκοπό και πίστευω ότι υπήρχε μια πραγματικά πολύ καλή ποιότητα με αυτή την απόδοση.”

αφησε ενα σχολιο